NEKI BI MU REKLI – TO, CARE: Evo kako je Miki iz Kupinova prevario Mlaldive za 10.000 evra!

0

Čini se da je Miki opasno nasamario organizatore aktuelnog rijalitija Maldivi.

Miki Ðuričić je pre ulaska u „Maldive“ od produkcije uzeo između 5.000 i 10.000 evra kao avans da bi potpisao ugovor o učešću. Pčelar iz Kupinova, koji je diskvalifikovan iz rijalitija jer je pretukao Ivana Gavrilovića, prema tvrdnjama našeg izvora, u stanju je da inscenira ceo događaj samo da bi što pre izašao napolje i trošio pare.

– Miki je znao da u rijalitiju ne može da izdrži dugo jer ima kratak fitilj. Zato je jedva čekao da ga neko isprovocira kako bi bio izbačen iz šoua. To mu je proverena metoda, pošto se u rijalitijima nasilje ne toleriše. On je mudar i incident s Gavrilovićem mu je dobro došao da mu u džepu ostane novac koji mu je produkcija dala pred ulazak – priča naš sagovornik.

– Ðuričić je bio u obavezi da se čuje sa organizatorima bez obzira na to što je diskvalifikovan. Dogovorio se i da u rijalitiju ostane maltene do kraja i da osvoji i druge nagrade. Ali, on se oglušio o dokument na koji je stavio potpis i uradio po svom. Nakon završetka „Maldiva“ trebao je da dobije kulinarsku emisiju čiji bi on bio voditelj, ali zbog svog ponašanja i ophođenja prema ljudima koji su mu ukazal poverenjei ostaće bez svega – zaključuje izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Ðuričićem, međutim, njegov broj telefona i dalje je nedostupan.

Njegov kum Srđan kaže  da Mikija nije video otkako je izbačen.

– Verujte mi da ne znam gde je! Niko ne zna ništa o njemu. Tu noć kad je napustio hotel „Maldive“, stigao je kući, a već rano ujutro je otišao negde i niko ne zna gde je sada – tvrdi pčelarov kum Srđan.

Izvor: Kurir

Foto: Screenshot

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.