DAKLE, NEMOJTE: 5 stvari koje muškarci PREZIRU u SEKSU

1. Zubi i oralni seks

Oralni seks može biti itekako strastven za oba partnera, ali penis je osetljiv na nadražaje, posebno one u koje su uključeni zubi. Stisak zubima je teško kontrolisati zato je tanka linija između boli I užitka. Zato, NE NEMOJTE!

2. Kad prst zaluta…

Kada se partneri dobro poznaju, seksualna komunikacija je vrlo jednostavna i lako je znati šta partner voli, a šta ne. Ali iznenadne i neočekivane promene seksualnih pravila mogu biti poprilično neugodne, posebno one koje ukljućuju analni intimni deo tela.

Igre s anusom mogu biti zanimljive i provokativne, ali one su većini muškaraca ipak preterane.

3. Grubi intimni stisak

Tokom seksa telom vladaju snažni osećaji zbog kojih dodiri mogu postati vrlo čvrsti i strastveni. Ali muški intimni delovi, posebno testisi ne mogu podneti snažan pritisak i zato treba biti oprezan i umeren.

4. Igra s bradavicama

Ženama su bradavice snažna erogena zona, ali čak i mnogim pripadnicama lepšeg pola igra s istima tokom seksa nije prijatna. Bradavice kod muškaraca manje su oseljive, ali se ne nalaze među top pet erogenih zona. Grickanje i stiskanje istih za njih tako može biti vrlo neprijatno i bolno i zato je bolje preskočiti ovakav tip predigre.

5. Jezik u ušnoj školjki

Uzdasi i poljupci ušiju i okoline uha jedan su od najstrastvenijih uvoda u predigru kako za žene tako i za muškarce.Ali ovaj filmski način podizanja strasti ima granicu koja se ne sme preći. Iako je ženski dah instant “dizalica” muške strasti, preterivanje s poljupcima i jezikom može postati neprivlačno iskustvo za muškarca.

Izvor: zadovoljna.hr

Pogledajte još