SEĆATE LI SE NJEGA? Pre 20 godina bio je jedan od najjačih akcionih junaka i ljubimac žena, a onda je bankrotirao i postao…

0

On je tokom osamdesetih bio jedan od najopasnijih flimskih snagatora, ali glumačka priča mu se jako lako srušila posle čega je uradio nešto što niko nije očekivao.

U pitanju je Lorenco Lamas. Imao je zapaženu ulogu u čuvenom Brilijantinu, a posle i niz uloga u serijama i akcionim filmovima. Takođe, bio je veoma omiljen kod žena, ali onda kreće veliki pad.

Zato je napustio šoubiz i danas, što je veliko iznenađenje za sve – radi kao pilot za jednu kalifornijsku turističku kompaniju. A na stare dane slave se osvrnuo u emisiji Opre Vinfri.

– Mislio sam da će moja glumačka karijera trajati večno i nisam očekivao da će se završiti kada sam imao 41 ili 42 godine. Međutim,nije bilo tako i dva puta sam morao da proglasim bankrot. alim što se nisam bolje pripremio za kraj karijere i štedeo. Umesto toga, trošio sam na avione i vile, a sve te stvari ne znače ništa. Zbog toga sada nemam dovoljno novca da svom 16-godišnjem sinu kupim automobile – kaže Lorenco.

dum

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.