A MOŽDA BOLJE NE: Zašto seks pod tušem nije uvek najbolja ideja

0

Ume da bude neodoljivo seksi, ALI… Evo razloga zbog kojih bi možda ipak trebalo da odustanete od te egzibicije.

1. Pad je zagarantovan

Mokro znači klizavo a samim tim postoji opasnost od padova. U tome se može naći i zanimljivosti i čari sve dok ne slomite ruku, nogu ili kuk. Ali zato je neko izmislio gumenu podlogu za kadu i tuš-kabinu.

2. Visina je važna

Ako ste vi i vaš seks partner različite visine i to velike, spajanje vaših polnih organa mogla bi postati nemoguća misija. Neverovatno neseksi poze biće nužne da se spojite kako treba.

3. Voda nije lubrikant

Ako mislite da će vam voda pomoći kad je reč o vlaženju, zaboravite. Intimni deo nežnijeg pola za tren oka biće kao Sahara. Takođe, ako imate divlji tuš koji prska na sve strane, uskoro će dama postati rakun nakon razlivanja make-upa, a svi akteri mogli bi da se nagutaju vode.

4. Oralno je moguće, ali ne i najbolje

Teško je imati dovoljno vazduha kad se zadovoljavate oralno na suvom, a kamoli dok na sve strane teče voda. A tek bolovi u kolenima. Osim ako nemate gvožđe u kolenima, klečanje na tvrdom dnu kade ili tuš kabine je prava dobrovoljna tortura.

5. Nekome je hladno

Uvek će neko od ljubavnika biti manje počašćen toplim mlazom vode dok će drugi hladiti guzu i ostatak tela. Čak i ako ste među onima koji imaju bojler, znajte da vrlo lako može nestati tople vode. Kao šlag na kraju dolaze i hladne pločice, pa se naslonite ako smete.

6. Sapun na sve strane

Budite spremni da ćete sapun dobiti i gde želite i gde ne želite. Nema spasa od toga.

7. Manjak mesta

Koliko god tuš kabina bila velika, nema šanse da izvodite poze i pokrete koje biste vrlo lako radili na suvom. Nema šanse. Ograničen vam je manevar delovanja.

Nadlanu/ izvor: net.hr

Foto: yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.