ISKRENO "DO KOSKE": Ovako izgleda najgori ljubavnik kojeg sam imala

0

Mislio je da je najbolji ljubavnik na svetu, ali… Do seksa nije ni došlo… Ne propustite iskrene ispovesti žena kojima je priseo seks sa muškarcem.

Portal Elite Daily donosi stvarne priče čitateljki o njihovim seksualnim iskustvima s muškarcima koje doživljavaju kao najgore ljubavnike u svom životu:

“Mislio je da je najbolji ljubavnik na svetu”

Viđala sam se s njim neko vreme, izlasci su bili duhoviti i zanimljivi, baš mi se sviđao i nekako sam očekivala da će nam seks biti fantastičan. Prvi put i nije bilo nešto, no ko to može zameriti, ali činilo se kako je svaki put sve gore i gore.

Trajalo bi 30 sekundi, nakon kojih bi se on zakotrljao i zahrkao. Najgori deo je bio taj što je on u potpunosti bio zadovoljan sobom te očigledno totalno nezainteresovan da zadovolji mene. Davala sam mu signale, govorila na tu temu, no potpuno me je ignorisao.

Odlučila sam da nešto preduzmem. Dok je on ležao zadovoljan sobom, ja sam strgnula pokrivače i počela da se samozadovoljavam. Nije mi toliko ni bilo do orgazma već do toga da mu pokažem šta je, odnosno nije napravio. Nakon toga sam ustala, obukla se i otišla kući, a on me je u čudu gledao. Nisam više razgovarala s njim.

Mogu oprostiti muškarcu što je završio prerano, ali ne mogu to što ga baš briga za partnera.

“Ipak sam ostala s njim”

Bili smo u vezi dva meseca i svaki naš seks je u proseku trajao ne duže od tri minuta. Situacija je bila još gora kod oralnog seksa, ako bi ga ja zadovoljavala trajalo je od 6 do maksimalno 30 sekundi. Takođe, nije mogao da se pohvali ni veličinom “alata”, što je seks činilo još gorim. Ni danas mi nije jasno zašto sam ostala s njim dva meseca, iskreno mislim da mi je imponovalo to što oralni seks traje toliko kratko – odnosno smatrala sam to svojom zaslugom.

“A nije ni došlo do seksa…”

Dogovorila sam s jednim dečkom da ćemo se naći u njegovom stanu, a seksualna hemija između nas je bila očita. Započeli smo da se ljubimo i pipkamo uza zid i brzo se premestili na kauč. Trljali smo se jedno o drugo, napravio je pet poteza i svršio. Nije ni došlo do pravog seksa. A nismo bili tada tinejdžeri!

“Uvek postoji prvi put”

Čula sam od prijateljice za muškarce koji su gotovi pre nego što su se one zagrejale, no sama se nisam nikad s tim susrela. Sve do jednom… Bio je seksi, zgodan i znao je s rečima, pa sam mislila i da će “znati u krevetu”. Kao predigru započela sam s oralnim seksom. Doživeo je orgazam bez da je on mene dotakao i zaspao odmah nakon toga. Nisam se više videla s njim.

“Prekidi duži od samog seksa”

To se dogodilo prošli vikend i bio je to naš prvi seks. Predigra je trajala dugo i zaista uključivala svašta, a kad smo došli do seksa – katastrofa. Stavio ga je unutra i izvadio za ravno 20 sekundi. To je ponavljao valjda 100 puta, jer je bio “preblizu” unutra. Htela sam da poludim. Mislim, pa dobro neka brzo završi, biće drugi put duže, ali ne… Mislim, pa zar ja bolje razumem kako penis funkcionoiše nego njegov vlasnik?!

Na kraju me je vagina toliko pekla i bolela, bilo je suvo i iziritirano. Ne samo da nisam bila zadovoljena, već sam završila u bolovima. Ako ste se našli u nekoj sličnoj situaciji, obavezno popričajte s partnerom.

Izvor: tvbest


Foto: Yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.