KO JEDNOM PROBA NEMA NAZAD: Evo zašto je lako zavoleti analni seks

0

Prvi analni seks je iskustvo poput gubljenja nevinosti. Ako se me dogodi sa pravom osobom može da ostavi traume i to trajne. To ne znači da treba da čekate brak da biste se upustile u draži analnog seksa ali je važno da se on dogodi sa partnerom u koga imate puno poverenje.

Za uživanje u analnom seksu važni su poverenje i osećaj sigurnosti.

Razlog je i praktičan: oko analnog seksa ima puno posla. Posebno prvi put. Nije samo dovoljno da te neki frajer pita: “Hej, mogu li da ti ga stavim u guzu?” Važno je da bude nežan i da te prati a ukoliko te zaboli da prekine, koliko god da on želi da nastavi.

Za razliku od stidnice i vagine, anus i rektum ne luče prirodnu tečnost koja bi olakšala seksualni odnos. Zato je jako bitno da se snabdete veštačkim podmazivačima.

Analni seks mnogi praktikuju ali je malo je onih koji priznaju da ga upražnjavaju. Analni seks je vrlo delikatna tema, kao i što je sam čin delikatan.

Ipak postoje žene koje nikako ne mogu da prihvate analni seks kao normalnu seksualnu aktivnost. „Guzu ne dam! Odvratna mi je i sama pomisao. Zna se gde treba da uđe i to je to! Boli me i prljavo je”

Ipak, nikako ne pristajte na analni seks samo da se dopadnate muškarcu.  Tu nema “fejk” uživanja i možete sebi navući traume za čitav život.

Ako zaista želite da se isprobajte čari analnog seksa neka to bude sa osobom na koju možete da računate.

Foto: Yayimages/Ilustracija

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.