fbpx

Prvi put NJEMU: Zašto KRVARI i šta preduzeti?

Samo smireno.

Ako je počeo da krvari prilikom seksa, to znači da mu kožica pri vrhu penisa - prepucijum - nije dovoljno rastegljiva, ili znači da je frenulum prekratak - to sprečava kožicu da se pomera, pa prilikom seksa frenulum može delimično ili potpuno da se "pocepa". Ovo je neverovatno bolno, neprijatno i krvari mnogo, a povredi će biti potrebno nekoliko dana da se zaleči.

Mnogim devojkama je prva reakcija na iznenadnu stresnu situaciju - smeh. Ako se vašem partneru desi da mu se tokom seksa pocepa kožica na penisu, nemojte se nervozno smejati, jer će se on osećati samo još gore. No, ono što je mnogo bitnije - pronađite neki peškir i dajte mu, jer ta povreda krvari neverovatno mnogo. Kad je penis u erekciji, u njemu se nalazi velika količina krvi, tako da svaka povreda liči na krvoproliće.

Ukoliko se ovo desi, daleko od toga da treba samo da zanemarite stanje i nadate se da će vremenom biti bolje. Obavezna je poseta urologu. Prepucijum može vežbom da postane elastičniji, dok bi za prekratak frenulum morao urolog da se pobrine.

Nadlanu / T.D.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.