6 načina da se pripremite za jesen

1. Šetajte dugo

Ima li šta lepše od duge šetnje sa osobom koju volite? Ipak, kada su velike vrućine, teško da ćete se odlučiti na ovaj korak. Ali, sa jeseni iza ugla, moći ćete da imate duge romantične šetnje, ili da prosto uživate sami u ovom periodu kada se godišnja doba smenjuju.

2. Izvadite svoje džempere iz ormana

Kada je dovoljno hladno, konačno možete da obučete svoje omiljene džempere i da ih kombinujete sa ešarpama, šalovima i udobnim čizmicama.

3. Jesenje cveće

Ukoliko volite cveće, morate da se radujete jeseni. Cveće je u tom periodu raznoliko, sa mnogo boja i sorti koje uspevaju zahvaljući kiši i hladnijem vremenu.

4. Kamperske vatre

Ne znate šta biste radili u prohladnim jesenjim noćima? Zapalite vatru, uzmite nekoliko štapića i hot dogova i provedite noć kuvajući sa porodicom. Nema ničeg lepšeg u hladnim noćima nego opustiti se i provesti ih sa porodicom, smejući se i zabavljati se.

5. Topla čokolada

Kada zahladni, sve će vam biti teže da se odvojite od tople postelje i ćebenceta. Pošto će vam biti mrsko da odlazite u kafiće i tamo provodite vreme, spremite kod kuće šolju tople čokolade, dovoljno tople da vas ušuška u hladnim večerima.

6. Gomila lišća

Ko od nas u detinjstvu nije voleo da se igra sa opalim lišćem u jeseni? Zato, čim lišće počne da opada, izvedite klince napolje da se zabave u gomili lišća, skrivaju se pod njim i plaše odrasle.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.