TEMPERATURNA KLACKALICA: Danas potop, a evo šta nas čeka od vikenda

U Srbiji će danas biti oblačno i hladno vreme s kišom i lokalnim pljuskovima, a najviša temperatura vazduha biće od 14 do 19 stepeni, navedeno je u saopštenju.

Na severozapadu ujutro i u većem delu prepodneva biće suvo vreme, a u južnim, centralnim i istočnim krajevima očekuju se obilnije padavine.

Najniža temperatura vazduha kretaće se od 9 do 15, a vetar će biti slab i umeren, u Vojvodini, na istoku i na planinama povremeno jak, istočni i jugoistočni, a u donjem Podunavlju sa udarima olujne jačine.

I u Beogradu će danas biti oblačno i hladno vreme, povremeno s kišom i temperaturom vazduha bez većeg kolebanja od 14 do 16 stepeni.

Vetar će biti slab i umeren, sredinom dana i posle podne povremeno pojačan, istočni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 17. septembra, u petak biti sveže vreme, uz slabljenje i postepeni prestanak padavina.

Od subote biće pretežno sunčano i toplije vreme sa maksimalnom temperaturom za vikend oko 25 stepeni, a tokom naredne sedmice i do 30 stepeni.

Samo će u noći izmedju ponedeljka i utorka biti prolazno naoblačenje s kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Izvor: blic.rs

Pogledajte još