HOROSKOP ZA 13. SEPTEMBAR: Blizanci nezadovoljni izgledom, Vage - preispitajte svoje greške

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Pokušavate da rešite probleme koji vas u velikoj meri opterećuju jer niste u stanju da razlikujete istinu od neistine. Neko vam servira informacije koje su vam nepotrebne. Verujete da možete da ubedite Lava ili Raka dobrom taktikom u ono što želite.Tranzit Venere vas čini strpljivim. Jedan Rak će vam pomoći da rešite pitanje u vezi sa nekretninama. Raspitujete se o Jarcu.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Pokušajte da obavite važne razgovore do podne jer nakon toga moraćete da budete popustljiviji, posebno prema jednom Raku. Ako se bavite umetnošću ili kreativnim poslom, vaši talenti dolaze do punog izražaja. Ne očekujete previše od Vage.Ne odustajte od svojih ciljeva ma o čemu da se radi, mnogo toga možete postići lakše nego što mislite. Veoma ste ambiciozni kada je u pitanju posao u trgovini.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Dopada vam se ideja da nekome koga često viđate na poslu kako za poslovnu tako i za emotivnu vezu ali odnosi mogu danas postati prilično komplikovani jer ćete biti prilično zahtevni i svojeglavi. Moguće je da ste nezadovoljni svojim izgledom. Javite se kolegi s posla kome znate da se dopadate.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Naporan dan za one koji su ambiciozni i prave velike planove. Ne odustajete od cilja i nemojte dopustiti drugima, posebno onima koji su lukaviji od vas da vas u nečemu preteknu ili preduhitre. Jedna Vodolija će pokušati posredstvom Jarca da utiče na vas po pitanju posla sa jednim Lavom. Pomračenje Sunca vas čini nervoznim.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Mesec u Devici u fazi pomračenja Sunca vam odmaže da ostanete dosledni sebi ali previše ste osetljivi i nespremni da napravite bilo kakav kompromis sa članom porodice, posebno sa jednim Jarcem ili Vagom. Posvetite više vremena svom zdravlju i izgledu.Nemojte ulaziti u raspravu sa Bikom.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Mislite kako da ubedite Lava ili Raka da budu popustljiviji i kako da vam izađu u susret. Trebalo bi da se prilagodite na neke nove uslove života ili rada jer imate podršku mnogih, posebno Vodoliju, Ovna ili Vagu. Dobro se slažete sa Bikom.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Dan je povoljan za preispitivanje grešaka, pokazivanje saosećajnosti i bavljenje ezoterijom. Ako imate prognostičke snove, zapišite ih i analizirajte da li vam se obistinilo nešto od onoga što ste sanjali.Pitajte Jarca za savet ako se ne osećate dobro.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Nemojte se nervirati ako treba da se sretnete sa nekim ko vam nije sipmpatičan. Bićete superiorni i uspećete da mu nametnete svoju volju. Jarac i Ribe razgovaraju o vama i nameravaju da vas pozovu u goste. Nervoza u odnosima sa Vodolijom.Jedna Vaga očekuje od vas poziv za saradnju.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Ako ste pod pritiskom između onoga što želi jedan Rak ili jedna Vaga ili Jarac, odlučite po svojoj savesti. Mogu vam pomoći jedna Riba ili Vodolija u vezi sa dilemom koju imate oko stambenog prostora koji želite da kupite ili iznajmite.Pomračenje Sunca u astrološkoj kući karijere čini vas pomalo nespokojnim po pitanju karijere.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Trebalo bi da se što pre priviknete ne nešto što će potrajati a to su najverovatnije nove obaveze. Ako se bavite privatnim preduzetništvom, građevinom ili advokaturom, nastupa period u kome ćete morati da mnogo i naprno radite.Možete dobiti povoljnu ponudu iz inostranstva ali o njoj treba razmisliti.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Pokušajte da izbegnete konflikt sa jednim Rakom ili Jarcem i mislite na svoje dobro. Neko će vam ponuditi zajednički posao i ako se radi o osobi koja je starija od vas ili na višem položaju, iskoristite to na najbolji mogući način.Pomračenje Sunca se odnosi na segment novca i ljubomore.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Nervozni ste jer morate da pratite druge, njihove ambicije i njihov tempo, ma ko da je, najverovatnije vaši bližnji. Imate utisak da malo ko obraća pažnju na vaša osećanja. Nešto što vas je dosta dugo tištalo sada sagledavate u pravom svetlu. Ne ulazite u raspravu sa poslovnim partnerima.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još