NEZAPAMĆENA VRELINA: Juče je bio najtopliji septembarski dan, a DANAS će biti OBOREN REKORD

U Srbiji je jutros najniža temperatura izmerena u Sjenici gde je bilo 9 stepeni, a najviša u glavnom gradu gde je 23 stepena.

U Srbiji će duvati slab i umeren vetar, a u južnom delu Banata povremeno jak. Jutarnja temperatura kretaće se od 15 do 23 stepena, a najviša dnevna od 32 do 37 stepeni.

I u Beogradu će biti sunčano i veoma toplo vreme, uz slab i umeren vetar. Jutarnja temperatura biće 23 stepena, a najviša dnevna 37 stepeni.

U Srbiji će u subotu biti sunčano i veoma toplo vreme s maksimalnom temperaturom znatno iznad prosečnih vrednosti. U nedelju se očekuje naoblačenje mestimično s kišom, pljuskovima, gmljavinom i padom temperature.

Početkom naredne nedelje biće oblačno i hladnije vreme, mestimično s kišom, a od srede promenljivo oblačno, malo toplije i uglavnom suvo.

Biometeorološka prognoza za petak, 18. septembar:

Usled očekivanih biometeoroloških prilika moguće su pojačane tegobe kod hroničnih bolesnika kojima se preporučuje ograničenje fizičkih napora i pridržavanje saveta lekara. Meteoropatske reakcije moguće su u vidu glavobolje, problema sa snom i neraspoloženja.

Pogledajte još