HOROSKOP ZA 26. SEPTEMBAR: Ovnovi i Blizanci moraju da se kontrolišu

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ne budite previše impulsivni i ne pokušavajte da utičete na mišljenje saradnika, ma o čemu da se radi, naročito ako ste u radu orijentisani na Jarca, Ovna ili Škorpiju ili od njih na bilo koji način zavisite. Ako ste rođeni krajem maja, ulažete novac u neki biznis ili planirate da to uradite.

BIK (21.4.- 21.5)

Ulazak Marsa u znak Jarca može vam doneti sadržajiniji društveni život i mogućnost susreta sa onima koji vam mogu pomoći u vezi sa rešavanjem nekih problema koje najveroatnije imate u radu sa strancima. Moguć poziv za saradnju od Škorpije ili Jarca.Dobijate poziv da se sretnete sa jednim Strelcem.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Ne budite previše impulsivni i ne pokušavajte da utičete na mišljenje saradnika, ma o čemu da se radi, naročito ako ste u radu orijentisani na Jarca, Ovna ili Škorpiju ili od njih na bilo koji način zavisite. Ako ste rođeni krajem maja, ulažete novac u neki biznis ili planirate da to uradite.

RAK (22.6. – 22.7.)

Nemojte se previše opterećivati nepotrebnim sumnjama posebno u vezi sa onim što bi o vama mogao da priča jedan Rak. Danas bi trebalo da izbegnete nepotrene izdatke. Nemojte ulaziti u rasprave sa Vodolijom ili Ovnom naročito ako znate da su po mnogim pitanjima u pravu. Imate potrebu da se dogovorite sa nekim o nekom važnom budućem projektu.

LAV (23.7.- 22.8.)

Iako vam odgovara tranzit Venere preko vašeg znaka i dalje u dobrom aspektu sa Uranom, pod priličnim ste pritiskom kako da postupite u jednom veoma delikatnom poslu. Trudite se da niko ne primeti da se dvoumite između posla koji vam nudi Vodolija ili jedan Lav. Dobijate vest o novcu koja će vas obradovati.

DEVICA (23.8. – 22.9.) -

Merkur, vladalac vašeg znaka i dalje obrazuje napet aspekt sa Uranom, planetom originalnosti i promena. U sferi finansija možete biti prilično nesmotreni.Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što možete čuti od Blizanaca ili Vodolije na svoj račun. Dobro se slažete sa jednim Lavom. Moguć je razgovor o poslu sa strancima.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Jedan od prijatnijih dana, naročito ako imate prilike da upoznate neke nove osobe ili da boravite u nekom drugom gradu. Oduševaljava vas pomisao da biste mogli promeniti sredinu bilo da se radi o poslu ili privatnom životu u vidu preseljenja ili odlaska iz zemlje.Verujete u dobronamernost jedne Vodolije.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Dobijate pozive sa više strana u vezi sa mogućim nastavkom saradnje a jedna Devica vam nudi posao sa strancima pod odličnim okolnostima. Najradije biste promenili nešto u svom poslovanju ili uzeli u svoj tim neke nove saradnike za koje ste čuli sve najbolje.Imate dobre saradnike posebno kada je u pitanju nov posao sa strancima.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Imate veliku podršku od nekog drugog Strelca, Lava ili Vodolije ali vama trenutno veroatno najviše odgovara saradnja sa Ovnom. Ne ulazite u konflikt sa Jarcem ili Blizancima. Dobro ćete se slagati sa mlađima od sebe i onima koji su do nedavno bili u inostranstvu ili na nekom takmičenju.Tranzit Meseca vam ne odgovara.

JARAC (22.12.- 20.1.)

Naglašeno astrološko polje komunikacije donosi vam mogućnost susreta sa nekim ko računa na vašu podršku i ko će vam se svakako naći pri ruci ako poželite da započnete nov posao. Ne žurite sa odlukama jer vam aspekt između dve planete biznisa, Merkura i Urana ne odgovara ako radite u privatnoj firmi ili pravite planove za veliki posao.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Nervozni ste i verovatno vam ništa ne polazi za rukom. Želite da se maksimalno potrudite oko novog posla ili želite da se istaknete ali vam nešto ne dozvoljava da se koncentrišete na posao onoliko koliko biste želeli. Trebalo bi da budete mnogo smireniji kada pristupate rešavanju važnih problema, naročito ako radite posao sa novcem.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Naglašeno astrološko polje ličnosti ali i posla donosi vam mogućnost susreta sa nekim ko računa na vašu podršku i ko će vam se svakako naći pri ruci ako poželite da započnete nov posao. Ne žurite sa odlukama jer vam aspekt između dve planete biznisa, Merkura i Urana ne odgovara.

Izvor: conopljanews.com/Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.