HOROSKOP ZA 28. SEPTEMBAR: Blizanca čeka razočaranje, Vodolije - neko vas ignoriše

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Vaš znak je prilično optrećen Mesecom u fazi pomračenja osim ako ste rođeni na kraju druge i početkom treće dekade znaka u kom slučaju bi vas tranzit Venere preko Lava i Urana preko poslednje dekade mogao staviti težište na neki radostan događaja. Danas izbegavajte rešavanje pitanja nekretnina. Ne bi trebalo da propustite priliku da obnovite saradnju sa Vodolijom.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Verujete da ćete upornošću mnogo postići i verovatno će vam poći za rukom da se izborite za ono do čega vam je stalo, naročito ako ste u dobirm odnosima sa koleginicama. Ma kog pola da ste, pre se možete osloniti na žene nego na kolege koji nisu spremni da rizikuju. Naglašena intuicija zbog pomračenja Meseca u Ovnu može doneti ono što želite.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Dobro se slažete sa onima koji vam daju podršku nezavisno od toga o čemu se radi. Upravo to vam je i potrebno da budete podržani od strane onih koji će biti spremni da za vas učine mnogo više nego što ste možda i očekivali. Jedno malo razočaranje je moguće kada je u pitanju neki Ovan ili neka Vodolija.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Prilično ste tajanstveni i ne obelodanjujete sve svoje planove a oni su veoma veliki i moguće da se radi o poslu sa značajnim, uticajnim osobama koje će vas protežirati, naročito ako ste mladi ili početnik u poslu. Nekome je veoma stalo da vam pruži priliku da napedujete u poslu za koji posedujete talenat.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ne bi trebalo da propustite šansu da se sretnete sa nekim ko bi mogao da vam napravi dobru reklamu kada je posao u pitanju. Verujete u mogućnost obnove saradnje sa nekim ko vam je nekada bio izrazito simpatičan.Predstoje vam putovanja koja bi mogla da vam donesu dobru zaradu i ličnu satisfakciju.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Rekonstrukcija vašeg finansijskog života je u toku ali u totalnoj diskreciji ili bar koliko je to moguće izvodljivo bez mešanja sa strane. Ne pričate o svojim planovima ali ni problemima nego ih rešavate u hodu i pokušavate da se ne opterećujete nepotrebnim brigama.Pokušavate da nađete najlakši način kako da se rešite nekih dugova.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Iako ste u poslednje vreme pomalo spori kada treba da donesete važnu odluku ili čak neku koja se tiče svakodnevnih problema, danas ste pod uticajem pomračenja Meseca nešto aktivniji ili nervozniji .Moguće da ćete se odlučiti da odete na kraći put na kome možete lepo da se provedete u društvu bliskih osoba.Trudite se da mislite na lepe stvari.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Naporan dan jer ćete imati potrebu da se uskladite sa planovima osoba koje su vam drage, bilo da se radi o članovima porodice ili o nekom s kim ste od nedavano postali izuzetno bliski. Verujete da biste mogli biti uspešni u novom poslu, naročito ako ste planirali projekat u domenu umetnosti. Pomračenje Meseca deluje na pojačanje vaše nervoze.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Pokušavate da se nametnete nekom ko nema mnogo strpljenja za vas i ko vam nije naročito naklonjen, bar ne u poslednje vreme. Možete nehotici ispati netaktični i reći nešto što ne mislite. Verujete u mogućnost susreta sa osobom sa kojom ste nekada dobro sarađivali, moguće da se radi o Jarcu.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Dobijate ponude sa više strana u vezi sa nekim privatnim poslom koji biste rado obavili u kooperaciji sa Rakom i verovatno ćete želeti da se uključite u neki posao o kome ćete nezvanično razgovorati sa prijateljima. Ako ništa drugo daćete svoj verbalni pristanak ili čak i neke ideje koje će im dobro doći. Ne odlažite donošenje važnih odluka.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Strepite da bi nešto moglo da krene nizbrdo čak i ako znate da ste uradili sve što je do vas da bi se situacija u finansijskom pogledu stabilizovala. Verujete u mogućnost poboljšanja odnosa sa nekim ko vas duže vreme ignoriše,moguće da se radi o Strelcu. Pomračenje Meseca u Ovnu odražava se na vaš način komunikacije koji je prilično konfuzan, posebno u radu sa vatrenim znacima.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Potrebni su vam dobri saradnici i danas možete lako doći do rešenja za kojim tragate jer će vam se nametnutni samo od sebe u razgovoru sa Rakom, Vodolijom ili Strelcem. Pomračenje Meseca donosi odlaganje nekih planova ili vesti koje mogu izgledati nepovoljne. Vaše ambicije u vezi sa inostranstvom mogu biti lako izvodljive ako znate dobro dva svetska jezika. Posao sa prevođenjem donosi dobit.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još