HOROSKOP ZA 2. OKTOBAR: Blizanac ostvaruje dugo željeni plan, Škorpije - neko vas špijunira

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Ne bi trebalo da se previše nadate kada je u pitanju posao u velikoj privatnoj firmi ako vam treba posrednik. Samo lično kontaktirajte one sa kojima želite da ostvarite saradnju. Možete imati uspeha u pisanju ili u poslovima koji podrazumevaju kontakt sa onima koji žive u nekoj stranoj zemlji.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Imate mnogo planova ali ste prilično rastrzani i bavite se nekim nepotrebnim poslovima koji vam mogu oduzeti dosta vremena. Ne ulazite u raspravu sa Vagom ili Lavom ili sa ribama. Ako želite da dobijete priliku da pokažete neki svoj talenat, uspećete u tome, naročito ako treba da vas podrži jedna Škorpija ili neki Jarac.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Vaši grandiozni planovi lako su ostvarljivi ako radite u medijima ili se bavite umetnošću, moguće i sportom. Neko vas podržava i vi se trudite da na svaki način nađete podršku onih koji su vam se već više puta nalazili pri ruci. Dobijate poziv od nekog ko živi u nekoj dalekoj, moguće prekooekanskoj zemlji.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Spremni ste na pomirenje pod vašim uslovima. Ne ulazite ni u kakve razgovore po onim temama koje su bile razlog za konflikt.Neko želi da vam pomogne ali vi kao da toga baš i niste sasvim svesni. Mnogima je stalo da sa vama uspostave ponovo komunikaciju.Verujete da možete da se dogovorite sa Ovnom oko nekih bitnih pitanja.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Dan pun različitih aktivnosti koje imaju veze sa strancima. Trebalo bi da obnovite neke kontakte ili da se dogovorite sa nekim ko živi u inostranstvu u vezi sa budućom saradnjom. Dajete na znanje da dobro znate šta želite ali ste ipak spremni na svaku vrstu kompromisa. Javlja vam se Rak koji ima ideju o radu u medijima.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Ubeđeni ste da neko želi da vas nadmudri.Treba da budete oprezni u radu sa Ovnom ili Škorijom a ako morate sa njima da razgovarte ili da pravite neki aranžman nađite način da im predočite svoj stav, ali u četiri oka.Dobra saradnja sa mladim kolegama, ma kog pola da ste, naročito sa svetlokosim.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Povoljan dan za druženje sa prijateljima, uspostavljanje novih kontakata i susrete u većem društvu. Ponude koje dobijete od Raka, Blizanaca, Vage ili Lava mogu biti ono na šta ste dugo čekali. Nekome je veoma stalo da vam da na znanje da računa na vas i ubeđivaće vas sve dok ne pristanete na zajedničku saradnju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Neko pokušava da vam na posredan način da na znanje da od vas očekuje mnogo više nego što ste do sada bili spremni da pružate. Pokušajte da se angažujete u okviru aktivnosti koje vam inače prijaju. Neko pokušava da sazna o vama što više.Pokušavate da se snađete u situaciji koja je prilično komplikovana sa finansijske tačke gledišta.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Mesec u vašem znaku čini vas ljubaznim i verovatno ćete organizovati susret u svom domu. Ako vam se jave Ovan ili Vodolija, biće vam prijatno u njihovom društvu. Trebalo bi da isplanirate svoje obaveze da biste stigli da sve obavite na vreme jer vam predstoji dosta obaveza narednih dana.Jedan Lav, neka Vaga ili Blizanci vam daju ideju u vezi sa poslom.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Osećate se spremnim da se prihvatite savete samo onih osoba za koje ste sigurni da vam to govore bez ikakvih zadnjih namera, moguće mlađeg saradnika rođenog u znaku Blizanaca ili Raka. U suštini ste preosetljivi i ne dozvoljate mnogima da se previše interesuju za vaš privatan život.Moguća je poseta nekoga koga dugo niste videli a najverovatnije živi u Italiji ili posluje sa tom zemljom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Prijatan dan za druženje sa vazdušnim znacima. Pokazujete dobru volju da se izglade odnosi sa onima koji su svojevremeno pogrešno promutačili vaše reči ili ponašanje.Trudite se da budete zabavni i mnogima se dopada takav vaš stil ponašanje, kada niste previše okupirani poslom.Sa Lavom ili Vagom možete ostvariti izuzetno dobru saradnju.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Ne bi trebalo da minimizirate podršku osoba koje vam žele dobro čak i ako vam budu rekle nešto što vam ne odgovara. Ipak, u članove porodice imate veliko poverenje kao i u neku veoma blisku osobu, možda rođaka rođenog u znaku Raka ili Bika.Dobro se slažete sa osobama koje su iz vašeg mesta rođenja, moguć je susret na nekom putu.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još