MRAČNA TAJNA: Veliki i Mali Keba u paklu porodičnih problema

Iako poznata javnosti, Igor i Nataša Kojić nisu jedina deca popularnog pevača. Naime, Dragan Kojić Keba ima i vanbračnu ćerku Inu, koju je dobio iz veze sa tekstopiscem Ljiljanom Jevremović.

Ina sada ima već 18 godina, a Keba i Ljiljana proveli su godine u sudnici jer je pevač pokušavao da porekne očinstvo. Ljiljana nije odustajala i spor je završio na sudu u Strazburu, koji je doneo presudu da Kojić jeste otac, od kada on redovno plaća alimentaciju.

"Bila je to moja teška greška, a takva škola se skupo plaća. Prijatelji su se šalili na moj račun i govorili da takvu ženu ne bi ni preko sedam jorgana... Isto tako mislim, ali desilo se. Niko nije savršen. Ipak, pravim švalerima se tako nešto ne može desiti. Isto tako, normalna i pametna žena tako nešto ne bi ni uradila, pa se sve može podvesti pod izreku 'Čega se pametan stidi, time se budala ponosi'... Sve je bilo planirano i iscenirano, ali naravno ne mojom voljom. Jednostavno, bila je to zona sumraka", izjavio je Keba za magazin Stori pre 4 godine.

On je takođe tvrdio da je Ljiljana progonila njegovu porodicu i slala Igoru i Nataši preteće poruke, ali da mu je supruga Olja oprostila prevaru.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.