SEKS POD UTICAJEM ZVEZDA: Vodolije vole grubo, Blizance uzbuđuje seks na javnim mestima

Ovan (21. mart – 19. april)

Ovnovi više vole lov nego sam ulov. Iako vole da budu dominantni u krevetu, ne vole pokornog partnera.

Muškarac Ovan u krevetu: On je vrlo dominantan, glasan i vruć. Gruba igra, grebanje i stenjanje mu nisu nimalo strani.

Znaju da budu sebični, ali ne varaju: ukoliko im dosadite, brzo će pronaći drugu i otići. Uz njega je iluzija očekivati sveće i romantične večeri.

Žena Ovan u krevetu: Ova žena će da tretira muškarca kao komad mesa i onda o tome da razmišlja tek sutra. Za nju je seks samo fizički čin i ne povezuje ga sa ljubavlju. Želi da bude u centru pažnje sve vreme, a ako joj ne pružite dovoljno pažnje, potražiće je na drugom mestu.

Najbolja seks poza: Ovan je uvek dominantan, tako da su njegove poze one u kojima može da dođe do izražaja njegova muškost.

Kompatibilnost: Vaga, Lav, Blizanac.

Bik (20. april – 20. maj)

Oni su senzualni, odani i verni. Kad oni vode ljubav, to je najviše fizičko i psihičko zadovoljstvo u njihovom svetu. Bik veruje u korišćenje romantike kako bi došao do samog seksa.

Muškarac Bik u krevetu: On je senzualan, nežan, ali i strastven. vrlo je raspoložen za seks na duge staze, pa tako pruža partnerki ogromno zadovoljstvo.

Bikovi su izuzetno hedonistički nastrojeni, te je seks, pored kuvanja, jedna od stvari u kojoj posebno uživaju.

Žena Bik u krevetu: Obožava masaže kao predigru. Voli da udovoljava svom partneru, pa će tako satima raditi ono što on voli, i sama u tome uživajući.

Najbolja seks poza: Misionarska

Kompatibilnost: Devica, Jarac, Rak i Ribe

Blizanci (21. maj – 20 juni)

Vole različitost i spontanost. Sa njima nikada nije dosadno jer uvek imaju nešto da kažu i stalno pričaju. Posebno ih uzbuđuje seks na mestima na kojima mogu biti uhvaćeni.

Muškarac Blizanac u krevetu: Oni izgledaju kao podeljene ličnosti i zato se sa njima nikad ne zna. Jednom će biti nežni i šaputaće vam na uvo, a drugi put će biti vreli i grubi.

Žena Blizanac u krevetu: Njih uzbuđuje sam razgovor o seksu. Ne veruju tako lako ljudima, te će u seksualnu vezu jako teško ući. Voli spontanost i u njoj posebno uživa.

Najbolja seks poza: 69

Kompatibilnost: Strelac, vodolija

Rak (21. juni – 22. juli)

Oni su najemotivniji znak, i zato ih najviše uzbuđuje sigurnost. Oni stavljaju znak jednakosti između ljubavi i seksa.

Muškarac Rak u krevetu: Kao emotivni znak, Rakovi na prvo mesto stavljaju svoje partnerke, i maksimalno se trude da prvo zadovolje njihove potrebe, ne obazirući se na svoje.

Žena Rak u krevetu: Voli komplimente, oseća se najsigurnije kod kuće, a najviše je uzbuđuje muškarac koji je pravi porodični čovek, uz kog se oseća zaštićeno.

Najbolja seks poza: Leđa su im erogena zona, a vode senzualni seks, bez bičeva i vezivanja.

Kompatibilnost: Riba, Bik, Devica

Lav (23. juli – 22.avgust)

Lav želi da ga uvažavate, želi ljubav, ali je ujedno jako promenljiv i vrlo sebičan u krevetu. Može da bude vrlo romantičan, ali samo ukoliko on to zaželi.

Muškarac Lav u krevetu: On ima mnogo obožavateljki, i zato zna da ne mora da se trudi oko suprotnog pola. Voli da bude obožavan i da mu se dive, te ga laskanje u krevetu izuzetno uzbuđuje.

Žena Lav u krevetu: One su opasne u krevetu, vole da budu dominantne. Njihovi muškarci ih vole jer su bez truda uvek veoma seksi.

Najbolja seks poza: Lavovi vole sve oralno.

Kompatibilnost: Ovan, Blizanac, Vaga, Strelac

Devica (23. avgust -22. septembar)

Device žele da imaju partnera za sva vremena, a ne samo za jednu noć. Obožavaju maženje i pažnju u toku seksa.

Muškarac Devica u krevetu: Pošto je perfekcionista, on traži savršenu ženu, ali mu zbog toga ne treba zameriti. Njima je najvažnije da se osećaju prijatno.

Žena Devica u krevetu: I one žude za savršenim muškarcem. Zanimljivo je to da vole prljav seks, a generalno jako vode računa o čistoći i urednosti.

Najbolja seks poza: Sve što podrazumeva kontakt očima.

Kompatibilnost: Bik, Jarac, Rak, Škorpija.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vaga ume da bude divlja i zavodljiva, ali da istovremeno ostane dostojanstvena i ponosna. Voli da zavodi, da flertuje, te zbog toga ne ljubomiriše i nije posesivna prema partneru. vage najbolje od svih znakova znaju kako da dovedu do ludila svog partnera.

Muškarac Vaga u krevetu: Za njih je seks akcija, zabava, avantura. Vole osećaj da mogu biti uhvaćeni i zato se nemojte iznenaditi ako vas odvuku u toalet nekog restorana da ga oralno zadovoljite. Dopuštaju partnerki vođstvo i umeju da budu vrlo romantični.

Žena Vaga u krevetu: Vole čipkasti donji veš i savršenog muškarca koji će preuzeti vođstvo. Ipak, žele da se i njihove želje ispune i ne ostanu zanemarene.

Najbolja seks poza: Svaka koja je zabavna a koja će vas dovesti u stanje stenjanja i vrištanja.

Kompatibilnost: Ovan, Vodolija, Lav, Strelac.

Škorpija (23. oktobar -21. novembar)

Oni su vrlo posesivni, ali ipak veoma odani i verni partneri. Oni takođe uživaju u seksu i imaju mnogo prljavih fantazija.

Muškarac Škorpija u krevetu: Muškarac ovog znaka živi da bi zadovoljio svoju partnerku i to mu je uvek glavni cilj. Takođe, njihova introvertnost u krevetu nestaje, postaju otvoreni za sve, ali baš sve.

Žena Škorpija u krevetu: Karakteriše ih strast koju samo čekaju da ispolje. One su najludđi znak Zodijaka. Navikle su da dobiju ono što žele i ne vole da gube vreme na preduge predigre.

Najbolja seks poza: Seks im je najdraža aktivnost, tako da je njihova najbolja seks poza – svaka poza.

Kompatibilnost
: Riba, Devica, Jarac.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Sponatni su i avanturistički nastrojeni. Posvećeni i odani, ali samo ukoliko osete da to isto dobijaju za uzvrat.

Muškarac Strelac u krevetu: Umeju da budu sebični u krevetu. Vole da igraju igrice u spavaćoj sobi i da se predaju partnerki. Ali ukoliko im ovo zadovoljstvo bude uskraćeno, potražiće ga na nekom drugom mestu.

Žena Strelac u krevetu: Često menjaju raspoloženje i mišljenje. Iza zatvorenih vrata su pustolovne i vole da isprobavaju nove stvari.

Najbolja seks poza:
Strelci vole da menjaju poze i lokacije, od spavaće sobe do kupatila i vole to više puta da rade.

Kompatibilnost: Blizanci, Vaga, Lav.

Jarac (22. decembar -19. januar)

Oni sakrivaju svoje emocije pa nikada ne znate kako se zaista osećaju. Vole da je sve na svom mestu, pa je tako i sa partnerom.

Muškarac Jarac u krevetu: Nije spontan, i stvari radi u zakazano vreme, sve po planu. Svoje fantazije najčešće zadržava u svojoj glavi.

Žena Jarac u krevetu: One vole da eksperimentišu u seksu, za razliku od muškaraca. Ipak, ne prepuštaju se tako lako i vole da drže stvari pod kontrolom.

Najbolja seks poza: Položaj kašike (muškarac iza žene u bočnom položaju).

Kompatibilnost: Bik, Devica, Škorpija.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Za njih je seks intelektualno, a ne seksualno iskustvo. One su majstori preokreta. Vrlo su zabavni i inovativni, ali se teško vezuju i nisu emotivci.

Muškarac Vodolija u krevetu: On voli da eksperimentiše, tako da od njega očekujte gledanje pornografije, igranje uloga, želju za iskušavanjem sreće na javnim mestima pa čak i S&M.

Žena Vodolija u krevetu: Često sakrivaju emocije kako ne bi bile povređene. Ne vole predigru niti igrice, te im zato treba iskren i direktan partner.

Najbolja seks poza: Uzajamna masturbacija.

Kompatibilnost: Vaga, Blizanci, Strelac.


Ribe (19. februar – 20. mart)

Muškarac Riba u krevetu: On je romantičan, nežan i izvrstan ljubavnik. U dugim vezama se maksimalno prepušta kako duhom, tako i telom.

Žena Riba u krevetu: Obožavaju romantiku. Njih će osvojiti muškarac s flašom vina, uz sveće i latice ruža. Ona ima duboku potrebu da bude voljena i obožavana i to samo od strane svoga izabranika.

Najbolja seks poza: Bilo koja poza koja omogućava vođenje ljubavi uz gomilu strasnih i dugih poljubaca

Kompatibilnost: Bik, Rak, Škorpija.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.