PROVALJENA: Gabi pokazala pravo lice, evo šta je rekla dan pred ulazak na Farmu

Pinkova zvezda, Bugarka Gabrijela Pejčev trenutno se na imanju zabavlja sa Radetom Lazićem, a da postane glavna akterka prave sapunice pobrinula se produkcija kada je pre nekoliko nedelja na Farmu ubacila njenog bivšeg dečka, takođe učesnika Pinkovih zvezda - Semira Džankovića.

Semir i Gabi od tada ne prestaju sa sukobima, došlo je i do fizičkog obračuna, a mladoj pevačici su u poslednjih nekoliko dana potpuno popustile kočnice. Ipak, ona se ne ustručava da razmenjuje nežnosti sa Radetom, i sve bi to bilo u redu da priča koju je "prodala" pre ulaska na imanje u Lisoviću nije bila potpuno drugačija.

Ona je, naime, u intervjuu koji je dala pred sam ulazak na imanje izjavila da što se ljubavi na Farmi tiče tu nema šta da se očekuje od nje.

"Prvo takav sam tip devojke, ne bih sebi dopustila da budem sa nekim na Farmi, što zbog porodice što zbog sebe. Ko god bude želeo da bude sa nekim može to da uradi i van Farme", pričala je Gabi pred sam početak rijalitija, a onda započela strastvenu romansu s Radetom. Međutim - izgleda da ni Semira ipak još nije prebolela.

Pogledajte još