HOROSKOP ZA 11. NOVEMBAR: Ovnovi – ni slučajno ne donosite važne odluke, Jarcu stižu pare

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Tokom dana nemojte donositi nikakve značajne odluke koje se tiču partnerskih odnosa, nekretnina ili bilo kog drugo oblika proširenja saradnje. U poslepodnevnim satima možete dobiti interesantnu poslovnu ponudu. Saradnja sa Rakom može biti prilično diskutaiblna.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Sve do ranih poslepodnevnih sati ne bi trebalo da započinjete bilo kakav važniji posao osim ako baš ne morate i ako imate jasnu koncepciju onoga što želite da radite. Saradnici u znaku Bika, Škorpije ili Riba mogu vam biti od velike koristi, naročito kada se radi o nekom krupnom biznisu. Danas je moguć poveći izdatak u vezi sa novcem.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Imate mnogo ideja ali niste načisto da li treba da se i dalje posvetite poslu na kome radite ili ćete biti spremni da uradite nešto što intimno želite, moguće da se radi o umetničkom projektu. Mnogi vam zameraju da mnogo pričate o svojim planovima i to osobama koje to ne umeju da cene, naprotiv, spremni su da potkopaju vašu reputaciju pričajući o vama neistine.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Danas ne znate kako da se postavite prema jednom Lavu koji vam je odan. Strepite da li će vam jedan Bik, Vaga ili Lav oprostiti nešto što ste rekli u afektu. Dobro se razumete sa jednim Ovnom ili Vodolijom koji podstiče vaše ambicije, posebno u domenu sporta, medija ili nekih profesija u okviru kojih je potrebno da pokažete veliku preciznost.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Dan donosi izvesnu nervozu i nestrpljenje jer biste morali pokazati mnogo više razumevanja, naročito ako se radi o dugogodišnjem saradniku sa kojim ste se oduvek sjajno razumeli. Neko ko vam je naklonjen daće vam na znanje da na njega možete bezuslovno da računate. Ako imate potrebu za isticanjem, poći će vam za rukom da to i postignete na prilično originalan način.

DEVICA (23.8. – 22.9.) – VIRGO

Dan se nepovoljno odražava na umetnike. Budite spremni na dogovor sa Rakom. Preopterećeni ste razmišljanjima o novom projektu. Ako ste skloni klađenju, danas nemojte ići na mesta gde možete da izgubite poveću svotu.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Dobri i harmonični odnosi sa saradnicima su vam veoma bitni i to svima dajete na znanje iako se drugačije ponašate. Imate mogućnost susreta sa nekim s kim možete ostvariti dobru vezu. Moguć je susret sa nekadašnjim saradnikom sa kojim ste se dobro razumeli.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Trebalo bi da budete oprezni kada je u pitanju neki važan posao da ne napravite krupnu grešku zbog koje možete doći u sukob sa kolegom. Uvereni ste da neko radi nešto protiv vas i da vas neko provocira znajući da bi mogao da vam napravi time ozbiljan problem.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Jedan od boljih dana ako ste spremni da budete staloženi i da o svemu razgovarate bez mnogo žestine. Trebalo bi da potražite savet od Lava ili Vodolije, možda od Ovna. Bilo bi bolje da ne kritikujete previše one od kojih zavisite jer će doći do sukoba. Neko vam predlaže da prihvatite zajednički posao u inostranstvu. Mladi predstavnici vašeg znaka mogu očekivati dobru poslovnu ponudu od nekog ko im je posebno veoma naklonjen.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Ne bi trebalo da se previše nadate lakom razvoju događaja u vezi sa regulisanjem nekog duga ili novca koji vam neko duguje. Bićete u prilici da se sretnete sa Ribama ili Strelcem i verovatno ćete voditi konstruktivne razgovore. Imate na koga da se oslonite, naročito kada je u pitanju posao u medijima. Pronalazite nove načine za zaradu, posebno u domenu medija.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Prijatelji su vam izuzetno odani i spremni da vam učine po volji čak i ako se radi o nečem što nema veliku perspektivu ili bar nije tako obećavajuće kako vam se može učiniti. Vi ćete insistirati na svom stavu iako znate da bi bilo bolje da budete kooprativniji. Dobićete priliku da se sretnete sa nekim ko će vam dati ideju kako da se povežete sa osobama koje žive u inostranstvu.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Dan deluje na vas prilično podsticajno ako ste umetnik ali može delovati stresno na one koji imaju posla sa javnošću. Vaše ambicije i dalje su velike ali niste svesni da bez dobre ekipe saradnika, čak i onim nedovoljno toleratnim, nećete moći mnogo da uradite. Moguć susret sa strancem.

Izvor: conopljanews.net

Foto: arhiva Nadlanu