NEDELJNI HOROSKOP 23. 11 – 29. 11: Ovnovi će biti izmanipulisani, Bikovi kriju veliku tajnu

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Ljubav: U emotivnim i bračnim odnosima tražite nove načine da se približite partneru. Pokušavate da budete nežniji, prijemčiviji za njegove potrebe i želje. Koliko god vaša rešenost u ovom periodu bila velika da sve funkcioniše kako treba, malo je verovatno da će zaista tako i biti. Naime, vaše ponašanje čak može dodatno probuditi neke sumnje kod voljene osobe i ona će jako pažljivo početi da prati sve što se dešava oko vas.

Posao: Na žalost, moraćete da budete dosta oprezni u poslovnom segmentu tokom ove nedelje. Pored toga što postoji mogućnost nerazumevanja između vas i poslovnih saradnika, takođe su otvoreni i problemi vezani za papire ili pokušaje manipulacije.

Novac: Novčane prilike tokom ove sedmice idu u korist samo onima koji su spremni da rizikuju. Moram da napomenem da je verovatno da će se neki od rizika i isplatiti, ali stoji i jaka mogućnost gubitaka i neisplativosti.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Ljubav: Bikovi itekako tokom ovog perioda mogu pretrpeti „ljubavni udar“. Obzirom da vaša Venera dolazi u kontakt sa Uranom i Plutonom, mogući su iznenadni počeci fatalnih, jakih, strasnih odnosa. Osoba koja se pojavljuje u isto vreme je i jaka i inspirativna, inovativna i delovaće na vas kao adrenalinska inekcija. Lako je moguće da neki od ovih odnosa budu pod velom tajnosti iz različitih razloga. Druga strana možda nije emotivno slobodna ili jednostavno ne želite još uvek da se zna da ste u kontaktu sa njom jer odnos nije definisan i ima sve naznake neobaveznog ili povremenog viđanja.

Posao: Očekujte nervozu kroz svoje poslovne saradnje, ali i na dnevnoj bazi, u kolegijalnom okruženju. Još ako u nekom trenutku budete shvatili da vam se neke stvari rade iza leđa, sve ovo može biti još izrazitije. S druge strane, morate biti oprezni i po pitanju dogovora i po pitanju papirologije. Drugi pokušavaju da na prikriven način izvuku iz vas korist. Ne dajte se lako izmanipulisati.

Novac: Velika želja za stabilizacijom u finansijskom segmentu pa iz tog razloga možete pokušati da na neki način dođete do novca kroz ne baš u potpunosti legalne tokove. Stoji da se od ovoga može imati koristi, ali stoji i nerviranje i zabrinutost.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Ljubav: Tokom ovog perioda postoji mogućnost kontakta, čak i slučajnog susreta sa nekim koga ste voleli a ko je još uvek tu negde, u vašim mislima. Ovaj susret može biti dosta intenzivan i lako vas može povući u želji da ga ponovite. Ne bi ovo samo po sebi bilo nikakav problem, da niste i sami svesni činjenice da se uzalud nadate nekom pravom novom početku. Imajte ovo na umu pre nego što se prepustite i dozvolite sebi da poludite ponovo.

Posao: Svidelo vam se to ili ne, ova nedelja je nedelja sporosti i napredovanja korak po korak. Prepreke stoje na vašem putu, okolnosti koje je teško zaobići tek tako i moraćete da nekim detaljima, proračunima, papirima, dogovorima – posvetite svoju punu pažnju i koncentraciju.

Novac: Koliko god vama bila potrebna jedna dobra finansijska inekcija da malo živnete, neće biti prilika da se nešto posebno ovajdite pored redovnih priliva. Neke sitne parice s vremena na vreme, i to je sve.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Ljubav: U brakovima može biti povremeno nekih sitnijih problema, ali samo iz razloga što neke stvari koje planirate nećete moći da sprovedete na način na koji ste zamislili. Ne dozvolite da ovo preraste u međusobno optuživanje, iako kratkotrajno – može vam doneti stres. U emotivnim odnosima izbegnite da u vašoj blizini budu ljudi koji su već do sada donosili pometnju u vašu vezu.

Posao: Polje svakodnevnih poslovnih okolnosti je pod stelijumom planeta i sigurno je da u ovom periodu morate da se suočite najviše sa kolegijalnim odnosima i obavezama koje su pred vama. Može postojati nerazumevanje sa ljudima sa kojima radite i verovatno je da ćete u nekom trenutku morati da potražite intervenciju od strane nadređenog ili makar nekog ko je neutralan.

Novac: Dobre finansijske prilike idu vam ove sedmice. Ovo ne znači da ćete plivati u novcu, već da ćete videti dobru korist od onoga što ste u prethodnom periodu odradili. Budite pametni i izbegnite razbacivanje ili neke troškove koji vam nisu neophodni.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ljubav: Lavovi mogu započeti jednu interesantnu komunikaciju sa nekim sa kim se viđaju ili kontaktiraju na poslu ili čak sa osobom iz njihove neposredne okoline, možda čak i kraćeg puta. Malo će vas zaneti sve ovo, pa ćete biti puni romantičnog i vrućeg ushićenja. A zauzeti? Pa tu su, odnosi funkcionišu… nije sve baš savršeno i potaman, ali za divno čudo – slažete se bolje nego inače.

Posao: Budite pametni i poslušajte savet osobe koja zna više od vas ili koja je bolje upućena u tematiku koja vas interesuje. Nije to ništa strašno priznati da vam je potrebna pomoć, neće vam spasti kruna s glave. Možda vam se neće dopasti što će vam biti rečeno, ali ovo je pravi savet za vas.

Novac: Možda ćete pomisliti da neki novac možete na brzinu i bez problema zaraditi, ali će to na kraju ispasti Sizifov posao. U suštini, pare vam ne dolaze lako, ali ih zato izuzetno lako trošite. Napravićete neke troškove zbog kojih će vas tako lepo posle boleti glava… ne zatrčavajte se.

DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO

Ljubav: Slobodni bi dobro trebali da razmisle na koju će stranu u ovom periodu. Malo ste se i vi pogubili u nekim dešavanjima i više ne znate u kom pravcu da se okrenete. Pojedini su izgubili nadu da će uskoro naići na osobu koja bi bila po njihovoj meri i okrenuli se prijateljima. Druge Device pokušavaju da pronađu utehu u kontaktu sa bivšim ljubavima i evociraju uspomene, kao da traže neki izgubljeni momenat sreće i ljubavi koji im izmiče. Nekima od vas stoji i pokretanje priče sa nekim sa kim postoji veća razlika u godinama – kao da vam je trenutno potrebna stabilnija osoba da biste se malo prizemljili i sredili. Najbolji je savet za vas da ne jurite za srećom, već da sačekate da ova sedmica prođe.

Posao: Biće vam potrebna sva vaša koncentracija i organizovanost da biste isplivali iz nekih poslovnih problema. Doduše, u ovome vam itekako može pomoći jedna osoba, ili kolega sa više iskustva od vas, ili neko ko je po godinama stariji. Potrebno vam je usmerenje i podrška i tu ćete je i pronaći.

Novac: Samo će oni izuzetno „srećne ruke“ biti na dobitku. Generalno, iako su prilivi dosta dobri, novac vam velikim delom odlazi na troškove i plaćanje obaveza.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Ljubav: Vi lično možete osećati da ste u trenutnim odnosima nezadovoljni, da vas partner previše pritiska ili da očekuje od vas više nego što u ovom momentu možete da pružite. Potrebno vam je rasterećenje, potrebno vam je da malo budete samo svoji, da provedete dan u izlasku sa prijateljima ili kupovini i da ne morate svaki čas da se javljate voljenoj osobi. Povremeno ćete imati utisak da vas druga strana nadzire ili proverava. Sve ovo može rezultovati jednom vrstom pobune u smislu da napravite problem, da se posvađate, pa će neke Vage čak ići dotle da će tražiti prekid odnosa u kome su.

Posao: Ni u poslovnom segmentu ovo nije lagana nedelja, iz više ili manje sličnih razloga. Potenciranje na nečemu od strane poslovnih saradnika ili kolega može vas dovesti do granice tolerancije. Sigurno je da će biti nekih burnih dešavanja, mada ćete se vi sve vreme truditi da ispoštujete one obaveze koje su vam zadate.

Novac: I pored zategnute poslovne situacije, vaši prilivi novca su dosta stabilni i redovni. Sada možete napraviti dobar plan otplate nekih kredita ili dugovanja….ali samo ako izbegnete impulsivno trošenje kojem ste u ovom periodu skloni.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Ljubav: Sigurno je da vas neka priča sve više obuzima. Pojedini će se zaklinjati da ovoliki intenzitet emocija i strasti nisu osetili nikada u životu. Sve se namešta za susrete, vi i druga strana ste opčinjeni i polako shvatate da se sve više vezujete. Pored one najdublje ljubavi koja se u vama budi, vi imate i savršenu komunikaciju sa ovom osobom i maltene telepatsku povezanost. Šta li će od sve ove lepote ispasti, to je već pitanje, ali obzirom da su aspekti Saturna uključeni u celu priču – ovo vam je sudbinski namenjeno i nećete moći da pobegnete tek tako.

Posao: Oni kojima baš i niste mili ili im vaši uspesi smetaju, aktiviraće se u prvom delu sedmice. Ne brinite se, problemi su kratkotrajni, i više ćete vi njih izbaciti iz takta nego oni vas. Pred Škorpijama se otvara vreme kada dobro razmišljate o svojim narednim potezima. Pravite neke planove, kontaktirate ljude za koje smatrate da vam mogu pomoći i pripremate se da napravite neku formu preokreta.

Novac: Iako dosta dobro držite konce svojih finansija u rukama, ipak vam se ne svidja što je priliva manje nego u prethodnom periodu. To vam nije jasno – radite više, a zarađujete manje.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Ljubav: Ova je sedmica dobra po vas da napravite prvi korak i ugovorite susret sa jednom osobom. Još ako bi se taj susret dogodio u drugom delu nedelje, sve bi se poklopilo više nego savršeno. Imaćete dosta tema za razgovor, jer ste vi posebno inspirisani i ispoljavate ono najbolje od sebe. Rekla bih da su na pomolu počeci nekih lepih ljubavnih priča. Pa neka je sa srećom….Što se tiče Strelčeva u emotivnim odnosima i brakovima, tu situacija nije toliko loša, ali je potrebno da vas dvoje razrešite neke nedoumice koje vas prate već izvesno vreme.

Posao: Savet za vas je da ne odlažete niti jednu obavezu koje ste se prihvatili, jer postoji realna opasnost da ovo odlaganje proizvede nezadovoljstvo poslovnog saradnika ili klijenta. Ovo je naročito bitno onima koji imaju privatne poslove. U pravljenju bilo koje vrste dogovora, budite sigurni da ste dobro razumeli šta druga strana traži od vas i ne ustručavajte se da pročitate ni najsitnije stavke u ponuđenom ugovoru.

Novac: Očekuju vas neki veći troškovi, najviše vezani za porodicu, kuću ili lične obaveze. Ovo vam neće odgovarati jer će u priličnoj meri isprazniti vaš novčanik. S druge strane, prilivi nisu loši, ali još uvek niste u periodu kada možete da se opustite.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Ljubav: Istina je da vam se neko jako dopada. Još veća je istina da još uvek nemate dovoljno hrabrosti da napravite neki odlučujući potez i malo više pokrenete priču. S druge strane, osoba koju simpatiše jeste zainteresovana, ali joj je više i dosadilo da čeka da se vi nakanite. Lako je moguće da ćete, o vašeg iznenađenja, doživeti da se ona aktivira i pozove vas na sastanak, izlazak, susret. Jeste da ovo može biti izneseno u malo šaljivom ili neobaveznom maniru, ali njene namere prema vama su itekako ozbiljne. Kuvani ste i pečeni, samo toga još uvek niste svesni.

Posao: Morate naučiti da malo kalkulišete u svojim poslovnim relacijama. Istina je da to nije vaš način funkcionisanja, ali ako budete u potpunosti otvoreni i bez rezerve, lako se može dogoditi da neko pokuša da vas iskoristi ili da manipuliše vama. Potrebna vam je podrška mlađih saradnika i u ovoj nedelji ćete je i dobiti. Vi imate ideje, oni imaju mogućnosti i načina da ih realizuju i pokrenu.

Novac: Gde je novac? Negde očigledno jeste, samo ga u vašim džepovima nema. Što je još gore, i ono što imate u šteku nekako brzo nestaje. Dobro, možda situacija i nije baš toliko strašna, ali vi jednostavno niste sigurni, a onda dižete paniku. Samo polako, ovo je trenutni zastoj u prilivima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Ljubav: Prvo malo priče za slobodne Vodolije… možda vi i uspevate da ubedite druge da čeznete za pravom ljubavlju i da vam je životna želja da se smirite pored nekog, ali praksa itekako pokazuje drugačije. Bežite od bilo kakve vrste obaveze kao đavo od krsta i jedino želite da se provedete. Ta ljubav može da sačeka, desiće se kada bude trebalo da se desi – vaša je deviza u ovom periodu. A do tada, najbolje je provesti se, izlaziti sa prijateljima, flertovati i isprobavati zavodničke metode na sve strane. Doduše, i sami ste svesni da vas sve ovo vodi u neobavezne tipove odnosa i kratkotrajne avanture, ali šta sad. Postoji tu jedna osoba o kojoj često razmišljate i koja bi mogla i da prekine ovaj vaš „zabavni“ trend, ali ne želite da se aktivirate, čekaćete da vidite da li će ona napraviti prvi korak. Oni u emotivnim vezama i brakovima su jedno pored drugog, a kao da nisu.

Posao: Dosta naporna sedmica je pred vama, i jako je malo verovatno da ćete lako proći kroz nju. Planovi ne funkcionišu kako treba, vi se nervirate zbog toga, a ne možete ništa da uradite da promenite situaciju. Kod privatnika može doći do problema sa ugovorima i sa naplatom potraživanja.

Novac: Prilivi vam neće predstavljati problem. Troškovi i obaveze već hoće. Ne samo da se nakupilo dosta toga što morate da platite, već se može desiti i da neki novac uludo potrošite ili čak i izgubite.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Ljubav: Pred vama je dobar emotivni period, bilo da ste u nekom tipu odnosa ili slobodni (za sada). Vi i emotivni ili bračni partner ste ponovo probudili onu dubinsku povezanost koja je nekako u prethodnom vremenu bila zanemarena, malo zbog problema, malo zbog premnogo obaveza na obe strane. Puca vas romantika na sve strane, ali uživajte u svemu što se dešava i nemojte razmišljati koliko će to trajati.

Posao: Mnogo naznaka da će se situacija promeniti, mnogo obećanja i nagoveštaja, ali realno gledano – jako malo verovatnoće da se tako nešto i ostvari u ovom periodu. Ostaje vam da radite svoje redovne obaveze i da se zadovoljavate onim što dobijete.

Novac: Dobri novčani prilivi tokom ove nedelje koji dolaze sa više strana. Problem je u tome što se nakupilo dosta toga što morate podmiriti i što će veći deo novca otići baš na to. Trenutno je situacija takva i nemoguće ju je popraviti. Ništa se neće rešiti čarobnim štapićem.

Izvor: mojastrolog.rs