ISPLIVALA RUŽNA TAJNA SA SEVKINOG VENČANJA: Zašto se Igor posvađao sa ocem

Dragan Kojić Keba upropastio je svadbu svog sina Igora i snajke Severine, otkrivaju gosti koji su bili na njihovom venčanju u nedelju u jednom beogradskom hotelu.

Folker je prekidao glamurozni program koji su mladenci organizovali, a na kraju se i podžapao sa naslednikom pred pred brojnim zvanicama.

A, ŠTA JE SA GRUDIMA: Severina je izgledala božanstveno ali jedan detalj bode oči

Neki od njih tvrde čak i da je Igor vikao na Kebu zato što je tokom cele noći držao mikrofon i ponašao se kao voditelj programa.

“Sedi ovde i gledaj, nemoj da mi kvariš veselje”, rekao je u jednom trenutku mladoženja svom ocu.

Izvor koji je insistirao na anonimnosti, kaže da su se gosti pitali – Ko se ženi ovde, Dragan ili Igor?

Kebina dugogodišnja prijateljica Zlata Petrović priznaje da je njen kolega bio šef parade, ali ona tvrdi da to njoj nije smetalo:

“Keba je prekinuo program koji su mladenci isplanirali, ali i bolje što je to uradio. On je osetio da fale narodnjaci, bez kojih nijedno veselje u Srbiji ne može da prođe. Nije mi bilo ružno ni čudno što je to uradio. Keba je dosta pevao, zvao je i mene, a želeo je da ispoštuje i sve svoje kolege”, kaže Zlata.

Kako su Seve i Igor prokomentarisali poklon Nade Topčagić

S druge strane Nada Topčagić kaže da nju nije ispoštovao:

“Keba je uzeo mikrofon i od njega niko nije mogao da dođe na red. Mnogi su želeli da otpevam 'Jutro je', ali mi on nije dao. Došlo mi je da mu kažem 'Nemoj da daviš, čoveče'. Trebalo je da pusti mladence da svoj program sprovedu do kraja, bolje bi bilo”, priznaje Nada.

Izvor: Alo