HOROSKOP ZA 28. NOVEMBAR: Ovan je u svađi s porodicom, Rak se oseća poniženim

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Možete biti skloni da se raspravljate sa članovima porodice i nećete biti voljni da prihvatite nešto što se tiče lično vas. Tranzitni Mesec čini vas sklonim da mislite da ste previše zaštićeni i da bi trebalo da razmotrite promenu stila vašeg života. Imate jaku želju da uradite nešto od svog života.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Razmišljate o započinjanju privatnog posla pošto ste volite da budete samostalni i potrebna vam je promena da pobegnete od sadašnje situacije mada to nije tako nepodnošljivo kako vam može izgledati. Imate veliku želju za uspehom u poslu da svaka inicijativa koju preduzmete sada biće uspešna.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Imate priliku da ispravite na pravilan način neke stare propuste ako želite da budete uspešni. Ako su se vaši poslovi odvijali uspešno u poslednje vreme uticaj tranzitnog Meseca može značajno da poveća vaše prihode preko saradnje sa Rakom, Bikom, Vagom ili Jarcem. Možete naučiti važne stvari od starih saradnika.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Spremni ste da se oslobodite starih obrazaca ponašanja u poslu koji su vas blokirali u izvesnom periodu i možda ćete osećati kao da ste blokirani od strane kolega ili nadređenih. Ima mnogo saradnika koji podržavaju vašu želju za promenom tako da ne treba da obraćate pažnju na one koji se ne slažu sa vašim stavom. Možda ćete razmišljati o promeni posla.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Tranzitno Sunce u vatrenom znaku dok je Mesec u vodenom znaku Raka ne omgoućavaju vam da imate jasno rasuđivanje u vezi sa napretkom u vašem poslovanju naročito ako ste ona strana koja inicira promene u vašoj svakodnevnoj rutini na poslu. Trebalo bi da započnete samostalan projekat u kome ćete imati šansu da pokažete svoju kreativnost.

DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO

Sa Jupiterom u vašem znaku i Mesecom u Raku vaše kreaivne energije su veoma jasne i direktne. Možete dobiti vesti zbog kojih ćete možda želeti da povedete razgovor sa nekim ko je naročito strpljiv u proceni vašeg stava. Imate prilično realističnu ideju o tome šta možete očekivati od novog posla.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Venera i Mars u segmentu vaše ličnosti u napetom aspektu sa Mesecom u segmentu karijere može vam dati šansu da završite ono što ste započeli pre nekoliko nedelja. Imate dobre saradnike ali možete misliti da su oni previše zahtevni i morate razmatrati promenu u organizaciji vašeg posla.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Pod dobrim ste uticajem tranzitnog Meseca preko Raka koji je u dobrom aspektu sa Neptunom što može uticati na vas da nastavite u onome što ste planirali da uradite, moguće u vezi sa nekom vrstom kreativnog rada, bilo sa decom, umetnicima ili osobama sličnim vama.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Svakog meseca kada Mesec prelazi preko Raka postajete skloni promenama raspoloženja u svakom segmentu vašeg života,uključujući posao u finansijskim transakcijama. Trebalo bi da izbegnete da pravite velike troškove i da započnete planiranje novog posla sa Vagom, Bikom, Ovnom ili Vodolijom. Finansijska pitanja imaju prioritet u vašem životu.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Želite da napravite značajnu promenu u svom životu ali niste spremni da započnete s tim odmah usled nezavršenih poslova. Ukazaće se prilika da se sretnete sa nekim ko je veoma pouzdan i koga ćete često pitati za mišljenje. Možete biti indisponirani da se sretnete sa osobom sa kojom ste nekada imali dobru saradnju.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Postoje pozitivne promene u vašem okruženju i možete misliti da su rezultat vašeg stava. Ako neka Vaga, Ovan ili Rak žele da imaju sastanak sa vama, nemojte biti negativni u vašem odgovoru jer ćete čuti interesantne vesti o nekoj novoj tehnologiji koju možete implementirati u svoj posao.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Niko ne može uticati na vas kao neki Rak ili Škorpija koji su spremni da vam pomognu u vezi sa nečim što je veoma važno za vas. Saradnici su lojalni i spremni da sa vama podele aktivnosti u vezi sa nečim za šta ste veoma zainteresovani, neka vrsta hobija ili ćete razmišljati o honoranom poslu.


Izvor: conopljanews.net

Foto: yayimages