ZA VIŠESTRUKE ORGAZME: Evo šta je TANTRIČKI seks i kako ga upražnjavati

0

Slušali ste o njemu, ali niste sigurni šta sve podrazumeva. Jedno je sigurno: višestruki orgazmi su zagarantovani.

Tantra je primena kosmičke nauke sa tim da se zadrži duhovna dominacija. A sam seks podrazumeva odlaganje orgazma čime se postiže intezivna ekstaza.

A evo kako ga upražnjavati:

1. Odvojite dovoljno vremena za vežbanje svaki dan, jer tantra zahteva vežbu. Vežba se svodi na intimu i opuštenost. Dobra atmosfera odnosno ambijent, mirisi i muzika mogu doprineti oslobađanju od srama. Prigušite svetla, prepustite se jedno drugome, kao da ništa više na svetu sem vas ne postoji.

2. Postanite intimni tako što ćete hraniti jedno drugo, poveravati se ili deliti stvari. Zajednička kupka je takođe jedna od opcija.

3. Vežbajte erotsku igru sa svojim partnerom. Održavajte kontakt očima, pružajte mu sugestije i pomozite da otkrije uz pomoć vas šta vas najviše zadovoljava.

4. Usporite svaki put kada se jedno od vas dvoje približi orgazmu. Akcenat je na disanju. Udahnite kad vaš muškarac izdahne. Usporite disanje kada se približavate orgazmu.

5. Probajte razne poze i istražujte vašu dualnost. Tokom tantričkog seksa i žena i muškarac mogu da dožive višestruke orgazme što je i cilj istog.

Foto: yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.