HOROSKOP ZA 2. DECEMBAR: Vaga je pod stresom, Vodoliju popodne čeka dobra vest

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Svakako bi trebalo da nađete način da započnete posao sa strancima, možda u trgovini ili u nekoj vrsti intelektualnog posla. Ako ste orijentisani na posao koji ima veze sa javnošću može vam izgledati veoma uzbudljiv čak i ako treba da putujete dosta na neka neprivlačna mesta. Ako ste u zrelom dobu, ukazaće se interesantna poslovna ponuda od neke Vodolije ili Lava.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Težite da nađete izlaz iz problema boljom organizacijom ili obraćajući se pravim osobama. Ima mnogo onih koji vas ne vole na sadašnjem poslu jer ste veoma dominantna osoba ili u krajnjem slučaju izgledate tako. Niste ravnodušni na primedbe onih iz vaše okoline ali to ne pokazujete.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Mnogo toga neprijatnog morate da izdržite na vašem poslu i ako nemate jasno zacrtan cilj trebalo bi da razmatrate mogućnost promene posla. Ima mnogo mogućnosti za posao u okviru neke vrste porodičnog biznisa nezavisno od toga da li je to firma vaših roditelja ili vašeg partnera. Mnoga vrata su vam otvorena, samo treba da ih primetite.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Veoma ste ambiciozni i spremni da uradite sve što neko očekuje od vas, naročito ako ste mladi i spremni da učite o biznisu. Ako oklevate u vezi sa vašim budućim poslom, pokušajte da potražite nešto što vas je oduvek interesovalo mada bi vam bila potrebna obuka ili neka vrsta učenja stranih jezika.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Tranzit Meseca iz vašeg polja ličnosti u polje posla i novca. Možete naći nov poso, nove mogućnosti da izrazite svoju kreativnost. Vaša intuicija je vaš najbolji vodič ka onome što bi trebalo da izaberete ili ako vam je potreban dodatni novac, možete naći neki honorarni posao uz pomoć nekog Strelca.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Ovo nije baš pogodno vreme za započinjanje novog posla pošto je Mesec u fazi koja vam ne odgovara. Pošto je Severni Mesečev čvor ušao u vaše polje ličnosti zainteresovani ste za vašu karijeru više nego ranije. Nešto što niste uradili kada je trebalo sada ćete moći. Ako planirate da idete u inostranstvo, raspitajte se u vezi sa tim.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Nema razloga da budete previše uzbuđeni oko nekih trivijalnosti pošto možete rešiti probleme naročito uz pomoć nekog Ovna koji vam mođe dati dobre profesionalne savete. Trebalo bi da nađete dobre saradnike koji vas mogu zameniti na poslu. Saradnja sa nekim Lavom može biti stresna.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Tranzitni Mesec koji prelazi iz Lava u Devicu može doneti neke nove mogućnosti na vašem poslu i vi ćete imati šansu da razgovarate o svim šansama od kojih se neke odnose na strane zemlje. Pokušajte da budete iskreni sa vašim najbližim saradnicima čak iako to znači da bi trebalo da kažete nešto što ste dugo vremena izbegavali.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Ako pripadate onima koji su rođeni u poslednjoj dekadi znaka pod uticajem ste Meseca koji vas čini spremnim da započnete nov posao sa nekim ko vas je zvao da se pridružite timskom radu. Ako ste rođeni u prvoj dekadi, možete biti skloni stresu.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Možete biti dobar saradnik nekom Raku ili Devici koji će vam dati šansu da izrazite sebe na način koji vam je oduvek odgovarao naročito ako vaš posao ima veze sa umetnošću. Vaši talenti mogu biti visoko cenjeni od onih koji znaju da ih vrednuju. Dobićete neke vesti o novcu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Prepodnevni sati su mnogo bolji za one koji su u vezi sa javnošću preko svog posla. Ako ste spremni da budete iskreni u saradnji sa nekim Rakom ili Devicom, možete imati korist finansijske prirode pošto će biti prilika na koje ste čekali dugo. Svaka vrsta posla u kome vaša duhovitost dolazi do izražaja biće dobrodošla.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Tranzit Meseca od Lava ka Devici može doneti onima koji su rođeni u prvoj dekadi znaka mogućnost da imaju kontakt sa osobom prisutnom u javnosti u okviru koga će se pružiti šansa za karijeru. Dobre odnose možete imati sa Škorpijom ili Rakom što može biti od velike važnosti.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još