HOROSKOP ZA 4. DECEMBAR: Blizanac pada u iskušenje, Jarac donosi značajnu odluku

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Opozicija Urana u vašem znaku i slabog Marsa u sektoru partnerskih odnosa može doneti neke interesantne poslovne ponude jer su planete u dobrom aspektu sa Suncem, simbolom dobrih mogućnosti i Saturnom, simbolom strpljenja. Dobićete dobru ponudu od ugledne osobe u vezi sa projektom sa strancima.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Venera, planeta novca i dobrih finansijskih mogućnosti kada je u pitanju posao, a sprema se da uđe u Škorpju, vi ste spremni da mislite o novom dogovoru sa nekim u koga imate veliko poverenje. Saradnik vas ceni zbog vaše ažurnosti. Moguć je dobitak u novcu od jednog Jarca.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Možete biti izloženi iskušenju od strane Vage ili Ovna da uradite ono što ste planirali ali vi ste u trenutno uzbuđeni jer jer radite sa mnogo iskusnijim i ambicioznijim saradnicima i morate da sa njima držite korak. Rođeni u prvoj dekadi znaka mogu očekivati interesantne vesti od Raka ili Strelca.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Konjukcija Meseca i Jupitera reflektuje se na vaše polje rođaka i porodičnog života, porodičnog biznisa, tako ćete biti spremni da uradtie ono što se od vas očekuje. Saturn-Sunce konjukcija u vatrenom Strelcu čini vas nervoznim ako niste ispunili obavezu prema poslovnom partneru.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Vaša očekivanja od jednog Jaraca su pomalo nerealna i moraćete da budete strpljivi ako želite da nastavite saradnju. Tranzitna Venera vam može stvoriti utisak da ste zaglavljeni u situaciji u kojoj nema mnogo izlaza ali će vas podržati neka Devica, Jarac ili Bik. Niste spremni da naporno radite mada ste nezadovoljni finansijama.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Mesec napušta vaš znak poslepodne i vi ćete biti spremni da promenite fokus vaše pažnje na manje važne stvari. Očekujete da vaši napori budu adekvatno nagrađeni što je moguće pre. Možete biti veoma tvrdoglav, naročito u vezi sa nekim Strelcem ili Vodolijom. Vaš društveni život može biti mnogo sadržajniji.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Ulazak Meseca u vaš znak čini vas spremnim da rešavate mnoge probleme naročito one koji se odnose na profitabilna zanimanja ili ćete razmišljati kako da unapredite svoj posao. Imate potrebu da redefinišete šta je to što želite i kako da nađete novog saradnika.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Venera, planeta vladalac vaše kuće partnerskih odnosa na kraju je vašeg znaka i možete biti u dilemi u vezi sa načinom na koji bi vaša karijera trebalo da se usmeri naročito ako ste uviđavni prema onima sa kojima radite i želite da svako u vašem okruženju bude zadovoljan.Šarmantni ste samo u društvu onih koji nisu skloni raspravama.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Tranzit Meseca od Device do Vage može doneti neku promenu ili promenu u načinu svakodnevne komunikacije sa saradnicima. Želite da napravite takvu promenu da možete da organizujete svoj život na način na koji to vama odgovara.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Morate da napravite značajne odluke u pogledu vaše karijere u kom pravcu želite da se usmerite jer znate da bi trebalo da se fokusirate na najprofitabilniji posao, moguće na saradnju sa stranim firmama. Nemojte oklevati ako želite da zaključite posao sa Bikom ili Devicom i ako je to nešto o čemu ste razmišljali dugo vremena, nemojte biti sumnjičavi da je ostvarljivo ili ne.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Nešto vam veoma odgovara i imate utisak da su vam sva vrata otvorena, naročito u domenu umetnosti ili posla u javnosti. Možete dobiti ponudu da radite negde u inostranstvu ili u drugom gradu, daleko od sadašnje lokacije. Saradnja sa Vagom i dalje može biti veoma uspešna.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Ako date na znanje da držite do sebe možete izazvati neprijatnost s nečije strane ali vi ste beskompromisno spremni da uradite ono što mislite da je najbolje za vašu karijeru. Uticaj Meseca ne garantuje postojanost u bilo kom segmentu vašeg života, naročito ne u finansijskom delu. Trebalo bi da budete mnogo realniji po pitanju sadašnjeg posla.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još