UPIŠKILA SAM SE TAKSISTI U KOLIMA, a on me je naterao na najgore

Prošlog vikenda izašla sam s dve prijateljice u grad. Dugo smo planirale provod. Raskid veze bio je samo povod. Bile smo prvo u našem omiljenom kafiću u Kralja Petra, a onda se spustile do Beton hale. Pila sam koktele. Popila sam četiri aperol špricera koliko se sećam.

U klubu u Beton hali je bilo super. Startovali su nas neki klinci, malo smo ih zezale i kad su postali dosadni posle nekih desetak minuta zvale smo obezbeđenje da ih odstrane od nas. Bili su agresivni kad smo im saopštile, doduše ne baš na najlepši način, da su ružni i da nas ne zanimaju.Oko četiri smo krenule taksijem kući. Popila sam još dve čaše vina i bilo mi je loše.

Prvo je taksista odvezao jednu drugaricu na Vračar, a onda smo krenuli u Mirijevo da ostavi mene. Dok smo se vozili, ne znam kako i zašto, upiškila sam se na zadnjem sedištu. Kako sam bila pijana, nisam razmišljala o posledicama. Rekla sam taksisti šta se dogodilo i da ću mu platiti čišćenje automobila. On je zaustavio vozilo u Milana Rakića i isterao me napolje. Kad je video da se nisam šalila, počeo je vikati i mahati rukama. Iz gepeka je izvadio kofu i krpe, negde u blizini natočio vodu i naterao me da operem celo vozilo. Ne samo moje piškenje, nego celo vozilo. Trajalo je pola sata. Besneo je pored mene. Nije mi dozvolio da pozovem brata da dođe po mene.

Kad sam oprala celo vozilo, seo je u kola i otišao. Trebalo mi je pola sata da dođem k sebi od stresa i straha. Brat je došao po mene oko pet i odvezao me kući.

Pogledajte još