Dnevni horoskop za 13. decembar: Blizanci u problemu do guše, Ribe donose odluku života

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Finansijski problemi su lako rešivi ako se oslonite na nekog Bika, Vagu ili Raka. Dobar aspekt između slabe Venere u Škorpiji i slabog Meseca u Jarcu odražava se na vaše astrološke kuće finansija i karijere. Trebalo bi da se oslonite na žene, naročito na one koje su starije of vas i koje su iskusnije u poslu od vas.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Ako ste planirali da započnete nov posao ali niste sigurni kako da nabavite neophodna sredstva pokuškajte da smanjite troškove i nađete dobrog saradnika. Neko nije iskren prema vama tako da bi trebalo da pažljivo birate saradnike. Jarac može biti naporan za svaku vrstu saradnje, naročito ako se radi o šefu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Znate vašu snagu i slabosti ali iz nekog razloga zaglavljeni ste u nekoj situaciji iz koje se ne možete tako lako izvući. Nemojte fokusirati na onaj segment u kome morate da se borite sa onima koji čekaju da napravite neku grešku da bi imali razlog da vas kritikuju.Vaše poznavanje onoga u čemu ste najbolji i kako da zablistate omogućava vam da budete uspešni i odlični u svemu.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Imate veliko poverenje u Škorpiju ili Bika i ne bi trebalo da promenite vaše saradnike i savetnike ako planirate da započnete nov posao, utoliko pre ako se radi o privatnom poslu. Saturn, Sunce i Merkur u Strelcu odnosi se na vašu veliku ambiciju i spremnost da izdržite pritisak, naročito ako imate velike ambicije.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Nastavite da negujete svoje najbolje kvalitete koji vas čine pouzdanim i koje pokazujete svakodnevno koliko možete, naročito ako vas u tome podržava neki Strelac, Blizanci ili Ovan.Nađite nekog kome se divite i ko vas može povezati sa važnim poslovnim ljudima.Možete dobiti poziv od jednog Jarca.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Jak Merkur, vladalac vašeg znaka u ambicioznom Jarcu, čini vas spremnim da prihvatite poziv od Blizanaca ili Vage. Bik vam je lojalan što vam mnogo znači. Napravite napor da stalno radite na sebi uz dodatno obrazovanje ili učenje nekog stranog jezika.


VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Mars, vladalac vaše astrološke kuće partnerskih odnosa u dobrom aspektu sa Mesecom i Plutonom donosi velike mogućnosti i pomoć od nekog na koga ste oduvek mogli da se oslonite. Veoma ste ambiciozni i nećete oklevati u vezi sa novim poslovima. Možete dobiti intrigantnu informaciju o vašem poslovnom partneru.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Želeli biste da imate priliku da steknete moć nad drugima, naročito nad konkurencijom ili nad Ovnom ali ako bi bilo tako, trebalo bi da iskoristite ovu moć da postignete nešto što će doneti koristi na duži rok. Neki Rak ili Bik će vam pomoći da donesete odluku.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Trebalo bi da iskoristite prednosti poslovnih kontakata jer vam oni idu u prilog,naročito ako se radi o Jaru ili Lavu. Možete biti dragi nekom ko je trenutno na položaju.Možete imati susret sa moćnim i uticajnim saradnicima i čak izazvati kod konkurencije potrebu da na vas vrše pritisak i pokazuju silu.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Merkur, planeta vladalac vašeg nervnog sistema može doneti tenzijukada je u pitanju vaše pojavljivanje u javnosti i imate osećaj da treba da podredite svoju ličnosti svojim ambicijama i ovaj uticaj može biti uznemiravajući.Imaćete priliku da radite sa novim saradnicima da radite sa novim tehnološkim dostignućia i da doživite nova iskustva.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Sunce i Saturn u Strelcu odgovaraju onima koji su rođeni sredinom osamdesetih, naročito ako vole podučavanje, pisanje ili posao u turizmu. Svaki posao koji ima veze sa sportom ili putovanjem ili sa rođenima u znaku Lava može doneti priliku za unapređenje. Trebalo bi da tražite savet od Device čak iako povremeno imate sa njom rasprave.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Svesni ste da vaš posao nije baš naročito plaćen ali ste ipak uporni i možete iznenada početi da osećate to kao pritisak sa željom da ga napustite. Uticaj Merkurovog tranzita preko Jarca može doenti ambiciju i možete dobiti podršku od osoba na visokom položaju.

Conoplja

Pogledajte još