Godišnjica novosadskog "Dnevnika"

NOVI SAD, 13. novembar 2009. (FoNet) - Generalnom direktoru "Dnevnik Vojvodina presa", Dušanu Vlaoviću i glavnom i odgovornom uredniku "Dnevnika" Aleksandru Đivuljskom danas su upućene mnogobrojne čestitke, povodom 67.godišnjice uvog uticajnog novosadskog lista.

"Dnevnik" je list koji nesumnjivo ima tradiciju na teritoriji AP Vojvodine, što potvrđuje kontinuitet u neprekidnom izdavaštvu, ističe se u čestitki predsednika Izvršnog veća Vojvodine, Bojdana Pajtića.

U cilju što boljeg informisanja naših građana, poručio je Pajtić, želim vam još veću efikasnost, dostupnost informacijama i, svakako, nastavak zajedničke uspešne saradnje.

Čestitke su uputile i kolege novinari i urednici iz drugih medija, nekadašnji zaposleni i saradnici, među kojima i glavni i odgovornni urednik "Politike", Dragan Bujošević i bard novosadske i jugoslovenske fotografije, Jovan Vajdl.

"Svima u redakciji "Dnevnika" srdačno čestitam 67. godišnjicu izlaženja lista. Želim vam svakog dana više čitalaca i još više njihovog poverenja", piše ugledni vojvođanski novinar, Mihal Ramač.

Iskustvo stečeno tokom deset uzbudljivih godina u "Dnevniku", naglasio je Ramač, bilo mi je dragoceno u svim kasnijim novinarskim avanturama.

Na svečanosti "Dnevnika" danas su uručene i tradicionalne godišnje novinarske nagrade ovog novosadskog lista.

Pogledajte još