SMRZAVANJE: U celoj Srbiji kiša i poledica

Vetar će biti uglavnom slab, severozapadni. Najniža temperatura kretaće se od -3 do 2, a najviša od 0 do 4°C, u Timočkoj Krajini do 7 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će biti oblačno i maglovito, povremeno sa slabim padavinama, sipećom kišom ili provejavanjem snega uz lokalno stvaranje poledice. Vetar će biti slab, severozapadni. Temperatura bez većeg kolebanja, kretaće se od -1 do 1 stepena.

U Srbiji će narednih sedam dana biti stabilno i uglavnom suvo. U nižim predelima ujutro se očekuje magla ili niska oblačnost koja će se mestimično zadržavati veći deo dana. U ostalim krajevima, naročito na planinama, očekuje se pretežno sunčano.

U Beogradu će narednih sedam dana biti stabilno i uglavnom suvo sa čestom pojavom magle i niske oblačnosti koja će se zadržavati veći deo dana. Sredinom dana i popodne mogući su sunčani intervali, posebno u višim delovima grada.

Biometeorološke prilike uticaće nepovolјno na većinu hronično obolelih, a najizraženije tegobe mogu osetiti cerebrovaskularni bolesnici i astmatičari.

Neraspoloženje, bolovi u kostima i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije.

Izvor: b92.net

Pogledajte još