VELIKI HOROSKOP ZA 2016: Bikovi okreću novi list, a jedan vatreni znak čeka NEVEROVATNA godina (I deo)

OVAN

Ljubav

Nova godina doneće vam brojne prilike da stvorite novu ljubav ako ste singl, a Ovnovi u vezi samo će osnažiti svoj odnos zahvaljujući vestima o prinovi.

Veze će biti strastvenije i nećete imati nikakavih problema da privučete suprotni pol. Potraga za savršenim partnerom završiće se do kraja 2016. i u decembru ćete se naći u ozbiljnoj vezi.

Vaše romantično rasuđivanje neće biti najbolje između februara i maja i trebalo bi da se u tom periodu klonite seksualnih izazova.

Posao

Održavajte harmoničan odnos sa zaposlenima radi boljeg ostvarivanja zadatih poslovnih ciljeva. Osmislite dugoročnu strategiju za svoj posao i držite ga se napornim radom i upornošću.

Ne libite se da budete ambiciozniji i upuštate se u rizike kako biste ostvarili svoje ciljeve.

Kreativnost i druptvena inteligencija biće vam od velike pomoći, pogotovo ako im pridružite naporan rad.

Zdravlje

Uticaj Marsa će biti evidentan sve do aprila. Bićete puni energije koja će vam pomoći da izađete na kraj sa svim zdravstvenim problemima bez ikakvih problema.

Jupiter će vam pomoći da pojačate emotivnu snagu, a 2016. godina biće odlična i za sve one koji reše da krenu na duhovno putovanje

BIK

Ljubav

Ljubavni horoskop predviđa da će oni koji su singl naći ljubav u njihovim socijalnim krugovima ili preko prijatelja. Osobe koje su već u ozbiljnoj vezi trebalo bi da konsoliduju svoje ljubavno partnerstvo tokom godine. Brak će postati snažniji do kraja godine. Ukoliko tražite novu ljubav, moraćete da napravite neke suptilne promene kada je reč o vašoj ličnosti da biste privukli pažnju suprotnog pola. Planirajte odmor sa partnerom i uživajte u njemu. Drugi kvartal 2016. godine nije idealan za nove veze.
Posao

Kada je reč o karijeri, prognoze pokazuju da će biznismeni započeti nove poduhvate i naći originalne načine da promovišu njihove proizvode. Trebalo bi da se fokusirate na tehonologiju kada je reč o poboljšanju vaših prosperiteta. Ostali će imati veoma izazovno radno okruženje i trebalo bi da potraže podršku od nadređenih da bi postigli ciljeve. Socijalne sposobnosti su važne za Bikove i možete uspeti u karijeri uz pomoć i koordinaciju drugih ljudi.

Naredna godina govori da treba da pregledate vaš monetarni položaj početkom 2016, a biznismeni će imati pažljivo izbalansiran prihod i rashod da bi ostali na pozitivnoj nuli. Potražite savet eksperta u cilju ekspanzije vašeg biznisa, tako što ćete investirati na dugoročne staze.
Zdravlje

Vitalnost ćete održavati na visokom nivou tokom prve četvrtine godine. Morate da budete oprezni u uzimanju dovoljno odmora između napornih perioda vašeg poslovanja. Nakon što se završi jul, trebaće vam odmor, pa je dobro da otputujete negde da relaksirate svoj um. Bavljenje sportom će vam pomoći da ostanete u pravoj formi.

BLIZANCI

Ljubav

U 2016. vas očekuju ljubavne turbulencije, a slabe veze će se ugasiti. U novoj godini vaš pogled na ljubav doživeće velike promene. Vaše ideje u vezi sa seksom u vezi promeniće se do avgusta, dok će emotivno zdravlje doživeti procvat.

Oktobar je idealno vreme da počnete da sa partnerom razmišljate o mogućoj trudnoći.

Posao

Nova godina će Blizancima pružiti priliku da isplate stare dugove i trajno reše svoje finansijsko stanje. Koristite svoju finansijsku inteligenciju da stvorite praktičan plan za rukovođenje finansijama.

Više pažnje posvetite povezivanju sa ljudima i obavezno delegirajte deo obaveza saradnicima. Velike su šanse da ćete tokm godine uspeti i da poboljšate svoju reputaciju u poslovnim krugovima.

Zdravlje

Tokom cele godine nećete imati problema sa zdravljem jer će ono biti odlično, a nivoi energije biće znatno povećani tokom jula.

Nova godina je idealno vreme da se oslobodite loših navika. Kreativne aktivnosti poput muzike opustiće vam mozak i poboljšati mentalno i fizičko.

RAK

Ljubav

Budite oprezni prilikom ulaska u nove intimne veze tokom sredine godine. Osobe u ozbiljnim vezama naići će na određene probleme između marta i juna.

Odnos u vezi prolaziće kroz konstantne promene, a sve probleme trebalo bi da rešavate sa razumevanjem i zajedno sa partnerom kako bi on dodatno ojačao.

O trudnoći i prinovi bi trebalo da razmislite tek nakon gledanja lunarnih ciklusa plodnosti.

Posao

Do oktobra ćete biti usko vezani za saradnike u cilju postizanja poslovnih rezultata. Budite precizni u izražavanju vaših želja zaposlenima i kolegama.

Krajem godine ćete napokon dobiti slobodu da donosite sopstvene odluke i sprovodite planove koje ste sebi zacrtali. Raspored planeta povoljno će delovati na postizanje željenih profesionalnih zadataka bez ikakvih prepreka.

Početkom godine očekujte dobru zaradu, što može rezultovati i povećanom potrošnjom. Moraćete da ograničite svoje troškove kako ne biste izašli iz budžeta koji vam je na raspolaganju.

Zdravlje

Tokom 2016. moraćete da zdravlju pružite zasluženu pažnju, a početkom godine imaćete i više energije nego što vam je potrebno, pa ćete bez ikakvih problema prisustvovati brojnim dešavanjima i aktivnostima.

Vaše zdravlje zahtevaće više pažnje između marta i jula i u tom periodu bi trebalo da razmislite o dodatnom opuštanju i odmoru kako biste sprečili sagorevanje.

LAV

Ljubav

Singl Lavovi imaće mnoštvo prilika da započnu ljubavne veze u 2016. godini, a velike su šanse da ćete se naći u ozbiljnoj vezi između avgusta i novembra. Ovo je takođe savršeno vreme da proširite svoju porodicu i planirate decu. Lavice će se naći i u prilici da padnu na “loše momke”, ali ne bi trebalo da preterujete u seksualnim avanturama.

Posao

Za sve planove koji vam se motaju po glavi trebalo bi da tražite podršku nadređenih ako želite da oni uspeju. Pokušajte da se dobro koordinirate sa kolegama, i ne ustežite se da im otvoreno kažete stvari koje su vam na pameti. Pažnju bi trebalo da usmerite i na finansije iako ćete na poslu biti produktivni i zarađivati više novca. Pokušajte da novac koristite u korisne svrhe i štedite koliko god možete. Septembar će biti odličan mesec za poboljšanje finansijske situacije.

Zdravlje

Zdravstveno stanje će vam biti klimavo početkom godine, ali će se stvari potpuno preokrenuti do maja. Obratite pažnju na ishranu kako bi vam organizam bio u odličnom stanju. Tokom avgusta bi trebalo da poslušate poruke koje vam šalje telo i pružite mu potreban odmor.

DEVICA

Ljubav

Prvi deo godine biće povoljan za ljubav i veze uz puno zabave i uživanja. Sve nesporazume sa partnerom rešavajte zajedničkim razgovorom. Održavajte harmoničan odnos negujući seksualni i mentalni aspekt.Velike odluke koje se tiču porodičnog života i trudnoće donosite zajedno.

Posao

Poslovne Device mogu da započinju nove projekte početkom godine, a profit će ih očekivati već u novembru. Napredak u karijeri zavisiće od poslovnih kontakata. Iako je položaj zvezda povoljan, trebalo bi da negujete odnose sa kolegama i izbegavate agresivan nastup i preterano ubeđivanje u sprovođenju svojih ideja.

Početkom godine razbacivaćete se novcem, ali ćete vrlo brzo vratiti finansije u normalu. S vremena na vreme revidirajte planove i pokušajte da uštedite novac kako bi bili finansijski nezavisni. Sve investicije će vam se isplatiti.

Zdravlje

Vitalnost će vam biti na neverovatnom nivou početkom godine, a izdržljivost bi trebalo da povećavate redovnim treninzima. Napravite malu pauzu od užurbanog načina života u avgustu.
Vežbanje i puno fizičkih aktivnost uz pravilnu ishranu držaće vaše zdravlje na zavidnom nivou.

Autor: Sunsigns.org

Pogledajte još