HOROSKOP ZA 6. JANUAR: Pred Blizancem je stresan dan, Škorpija će morati da taktizira

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Možete imati probleme ili strah da biste mogli imati nekakve nepredviđene troškove. Osećate se nedovoljno spremnim da rizikujete u poslu osim ako vas na to ne nagovori neki Rak. Potrebno je da se mnogo više odmarate. Čekate da vam se javi neko na koga inače niste ozbiljno računali ali ste se potajno nadali da bi mogao da vam bude desna ruka u poslu.

BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Trebalo bi da se setite šta ste radili pre dve nedelje jer, možda bi se problemi sa kojima ste tada bili suočeni mogli ponoviti. Neko želi da vas kontaktira zbog posla ali se usteže i verovatno čeka da vi njega pozovete. Dan vam donosi mogućnost započinjanja novog posla.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Ovo bi mogao biti za vas veoma stresan dan ako niste u stanju da tolerišete egzaltirano ponašanje saradnika koje vam u stvari ide na nerve. Možda se radi o i nekom drugom, o nekoj osobi koja vas dobro poznaje i kojoj polazi za rukom da vas iritira. Trudite se da niko ne primeti da vam nije baš jednostavno da se odlučite za posao sa strancima i da želite da se priviknete na neku novu situaciju koja vam ne odgovara.

RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Danas imate potrebu da se nekom nametnete. Moguće da se radi o osobi koja vama pokušava da se nametne kao autoritet. Verujete da je sve do vas,i kako se postavite i kako plasirate ideju i da ćete moći da ubedite one sa kojima želite da radite da bi trebalo da vas poslušaju. Moguć je posao u okviru trgovine, marketinga ili medija. Ako se bavite sportom, prilično ste nervozni i ne podnosite konkurenciju.

 LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Ne želite da svoje probleme delite ni sa kim osim sa rođakama, prijateljicama, ma kog pola da ste ili da pravite planove kako da u svom životu napravite neku pozitivnu promenu. Ne dozvoljavate sebi da vas bilo ko pokoleba u poslu koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju a još više zaradu. Rešeni ste da se postavite krajnje fer prema onima koji su vas izneverili ali ćete ipak pokušati da izbegnete njihovo društvo.

 DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Verujete da vam može pomoći jedan Rak u vezi sa novim poslom koji želite da započnete i od koga očekujete dobru zaradu. Ako budete dovoljno ubedljivi uspeće vam da se dogovorite i sa Ribama oko podele dužnosti. Dan vam može doneti probleme sa vašim rođacima koji će vas opteretiti svojim dilemama. Ovo bi mogao biti jedan od napornijih dana po mnogim pitanjima, naročito u vezi sa novcem.

 VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Što pre obavite razgovor sa nekim ko bi mogao da vam pomogne da se finansijski stabilizujete ili da preko nekog novog posla učinite sve što je u vašoj moći da biste ostvarili dobru zaradu. Ako ste zadovoljni svojim finansijama, verovatno planirate da se savetujete sa nekim ko vam je više puta rešio dileme. Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što o vama priča konkurencija. Nemojte nametati Lavu svoje stavove ako vidite da mu to nikako ne odgovara.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Danas ćete morati da taktizirate. Previše pokušavate da se nametnete jednom Jarcu ili Raku možda i Lavu da im svojim stilom u radu date na znanje da sve mora da bude po vašem. Dan vam može proći u neslaganju sa članovima porodice ili familijom jer od vas mnogi očekuju da date sve od sebe a vi imate potrebu da se više odmarate.

STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Ne osećate se dobro u društvu osoba koje nemaju razumevanja za vas i koje se trude da vam iskomplikuju život svojim komentarima. Potrebno je da što pre rešite jedan važan problem. Moguć je sastanak sa nekim ko će vas angažovati za rad u nekoj velikoj privatnoj firmi. Nemojte donositi odluke na prečac i pod uticajem Riba.

JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Posao sa strancima je u prvom planu. Dobar ste strateg i pravite dugoročne planove, ne dozvoljavate da vas bilo ko iznenadi ili da vas na bilo koji način optereti svojim problemima. Mogli biste dobiti neku pomalo konfuznu ili nedovoljno proverenu vest iz inostrastva ili od osoba sa kojima nameravate da radite ali morate da se sa njima ubeđujete.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Danas možete imati zategnute odnose sa nekim ko vam u stvari mnogo znači ili vam je veliki oslonac. Previše emotivno sve doživljavate i imate neku vrstu nespokojstva da li će se sve odvijati onakako kako biste želeli. Jedan Rak će vam dati koristan savet u vezi sa poslom u javnosti.

RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Dan vam može doneti probleme u radu sa onima od kojih na neki način ipak zavisite. Bilo bi poželjno da se postavite autoritativnije ali i da imate dobre argumente ako želite da se upustite u raspravu. Imate veliko poverenje u one sa kojima dugo već radite ili sa kojima ste započeli zajedničku saradnju tokom proteklih pola godine.

Izvor: conopljanews.net

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.