PET FATALNIH GREŠAKA: OVO nikada ne radite u NJEGOVOM KREVETU

Krevet je uvek  mesto za uživanje i seksualnu igru, ali i za razmenu nežnosti i strasti i bliskosti nakon seksa. Ipak, nemojte kvariti zabavu i ponašati se nedolično, kažu muškarci! Ovo je pet totalno nepoželjnih stvari koje možete da uradite!

Plakanje
Emotivni izlivi tokom ili posle seksa, trebalo bi da izražavaju radost i bliskost, a mi često postanemo neuračunljive kad nas obuzmu emocije. Možda ste se rasplakale od sreće, ali momcima to deluje krajnje neuravnoteženo i odbojno.

Razgovor o deci
Čak i ako zapravo nastojite da napravite bebu, pričanje o tome nije podsticajno. Pustite da priroda obavi svoje, a vi se usredsredite na uživanje i zabavu.

Kritikovanje
Komentari o tome da mu erekcija baš ne uspeva, ili da vam se ne sviđa njegov stil, neće ništa popraviti. Potrudite se više, ili predložite da se odmorite, pitate ga šta želi ili mu pokažite šta se vama sviđa. Ima puno konstruktivnih načina da igra uzme maha i postane uzbudljiva.

Dosađivanje
Ako se ponašate kao da vam je dosadno, ili ste toliko umorni da ne možete da sprečite zevanje, on će biti s pravom uvređen. Uključite se, odložite umor ako ste se već upustili u seksualnu igru, preuzmite inicijativu, ako je to način da vam bude uzbudljivije.

Previše priče ili ćutanja
Previše priče ubija erotsko raspoloženje. Možda ste nervozni, ili se uvek raspričate kad ste uzbuđeni, ali kontrolišite se, jer će se on pitati da li vi to zapravo pokušavate da izbegnete seks i šta nije u redu. Isto tako deluje i potpuna tišina. Da li on radi nešto pogrešno ili vi ništa ne osećate, pa ne puštate ni glasa od sebe? Govorite malo, ali sadržajno – recite mu koliko vam prija to što radi, ili još bolje, oglasite se zvucima zadovoljstva.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.