SEKSI TRIKOVI PO HOROSKOPU: Evo kako da potpuno podivljate u krevetu i dođete do VRHUNCA!

OVAN

Zar se već niste umorili od toga da stalno budete inicijator? Misao o sebi kao bespomoćnoj osobi može da zapali novu vatru u vama, ali samo ako je partner dovoljno jak.

Verujte drugoj strani i njenoj inicijativi. Izbacite kontrolu. Zaboravite na svoje liderske sposobnosti, jer vama u spavaćoj sobi zapravo treba neko ko će držati uzde u svojim rukama.

BIK

Kao najsenzualniji znak u zodijaku pokušajte da svoja čula probudite do maksimuma, tako što ćete isključiti jedno. Primera radi, da biste isključili čulo vida, a maksimalno pojačali čulo dodira, stavite povez na oči.

Nećete znati gde će sledeći put da vas dodirne, šta će da usledi, i to iščekivanje će potpuno da vas izludi.

BLIZANCI

Ništa vas bolje ne pokreće od bezobraznih reči. Stoga pričajte vulgarnosti. Da biste probali ovaj trik, partner čak ne mora ni da bude u istoj prostoriji s vama. Danas postoje mobilni telefoni, internet, otkriva Indira Funduk.

RAK

Obucite se provokativno. To vam je savršen izgovor da se ponašate bezobrazno koliko god želite, zato što vi niste vi više. Zato, otrgnite se kontroli i budite nevaljali.

LAV

Izvedite striptiz, zaigrajte oko šipke ili izvedite neki drugi erotski ples. Lavovi vole da ih drugi posmatraju, a mnogo vole da čuju kako im se dive. Zato napravite predstavu i budite u centru pažnje, jer to najviše volite.

DEVICA

Razbarušite se. Zna se da volite da je sve cakum-pakum. Ali, zar ne mislite koje biste neslućene visine dosegli kada biste malo zaboravili na savršeni red i probali iznenadnu improvizaciju. Podivljajte!

VAGA

Kako vama vlada Venera, vi već sve znate o igri zavođenja. A budući da volite i šoping, kako bi bilo da kupite neku igračku u seksi šopu? Priznajte sebi. Odavno želite da isprobate tako nešto.

ŠKORPIJA

Vaš znak vlada poljem seksa, ali mnogi ne shvataju da vi tražite seks "sa dubljim značenjem". Kada jednom nađete odgovarajuću osobu, onda sve može. Teško da možete da izgubite inspiraciju u krevetu. Neka vas partner veže i prepustite se otkrivanju vaših granica i dubina.

STRELAC

Vaš znak vlada kukovima i bedrima, što su i vaše glavne erogene zone. Volite da partner posebnu pažnju pruži upravo tim delovima, zato mu to i naglasite. Neka se sve zanjiše!

JARAC

Vaš vladalac je Saturn, i stoga vam je potrebna mala pomoć u opuštanju. Oslobodite maštu i ponašajte se kao da ste u sceni sa gladijatorom i robom u areni. Vaša imaginacija ima sposobnost da osvežava seks, i da vašeg partnera ostavi bez daha.

VODOLIJA

Iznenadite sebe i partnera. Probajte da vodite ljubav na ljuljašci, jer će se vaše telo tako osloboditi sile gravitacije i kočnica koje imate u sebi. Zaljuljajte se!

RIBE

Mnogi su se iznenadili kad su saznali da je E. L. Džejms, autorka trilogije "50 nijansi siva" u horoskopu Riba. Isto tako bi se iznenadili kada bi otkrili vašu otkačenu stranu. Vi tražite transcendentalno iskustvo, pa zašto onda ne primenite tantru?

Izvor: best/nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.