BUDITE SPREMNE: 5 NEPRIJATNOSTI BRAZILSKE DEPILACIJE za koje morate da znate

1. Glavna razlika između klasične i potpune brazilke

Za razliku od bikini brazilske depilacije koja uključuje čupkanje dlačica voskom na području prepona, odnosno cele bikini zone, full brazilka uključuje i dlačice na zadnjici i to na celom intimnom području. Iako zvuči vrlo neugodno, područje oko zadnjice zapravo je najmanje bolno.

2. Biće vam neprijatno

Tokom depilacije full brazilke kozmetičarka vas mora dodirivati po vrlo intimnim delovima tela. Isto tako, budite spremni i na neobične poze tokom depilacije.

Naime, kako bi uklonila sve dlačice, kozmetičarka licem mora biti vrlo blizu vaše intimne zone što vam može izazvati osećaj nelagode.

3. Osećaj nelagodnosti nakon depilacije

S obzirom na to da ste navikli da živite sa svojim dlačicama, kada ih više ne bude, osećaćete se neobično. Naime, možete osetiti nelagodu tokom hodanja, ali i obavljanja male nužde koja se više neće kretati u jednom mlazu kao pre, već se može raširiti po celom međunožju. Ali, to je samo privremeno.

4. Moraćete odložiti seksualne aktivnosti (ali na kratko)

Nakon depilacije, intimna zona vrlo je osetljiva, ali i sklona upalama. Upravo zbog toga barem 24 sata nakon depilacije ne bi smeli voditi ljubav, vežbati ili se upuštati u bilo kakve fizičke aktivnosti. Znoj može iziritirati osetljivo područje i izazvati iritaciju iliupalu.

5. Depilacija nakon posla? Ne!

Brazilska depilacija zahteva vrlo intiman odnos s kozmetičarkom koja je tokom depilacije svega desetak centimetara udaljena od vaših intimnih delova tela.

Upravo zbog toga lična higijena je vrlo važna. Želite li ublažiti osećaj nelagodnosti, istuširajte se pre odlaska u salon. Tako ćete barem biti sigurni da ste čisti i mirisni.

Izvor: nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.