NASKAČU NA MENE KAO LUDI: Debela sam kao mečka

Njihovi muževi i mladići žude za mnom, iako me one nazivaju mečkom. Šalju mi lascivne poruke, flertuju, mole da imaju seks sa mnom. Dugo mi je trebalo da se oslobodim kompleksa što sam debela. Imala sam 80-ak kilograma i trudila se na sve moguće i nemoguće načine da smršam. Stalno sam bila u četiri zida izbegavajući da budem među ljudima. Iz depresije sam izašla zahavljujući muškarcima. Kad god bih izašla na kafu s drugaricama neko bi mi prišao ili poslao piće i tražio broj.

U početku se nisam snalazila. Počela sam da se viđam s muškarcima. Udvarali su mi se, slali poklone, radili svakave stvari samo da bi imali seks. Bilo je oženjenih, zauzetih u dugim vezama s poznatim ženama i slobodnih. Shvatila sam da ih uzbuđujem. Smuvala sam se s jednim dečkom, a ponašala se kao slobodna. Kad bi me neko zainteresovao, viđala sam se s njim.

Imala sam seks u kolima, na javnim mestima. Oslobodila sam potpuno svoju seksualnost. Dešavalo mi se da vidim lika koji otkida na mene s devojkom u nekom kafiću ili klubu. Pravi se da me ne vidi, a onda krišom dođe da mi kaže kako se pali na mene. Sada imam 94 kilograma i nisam bila nikad srećnija. Znam kako delujem na muškarce. Naskaču na mene kao ludi. Više me nije sramota da pokažem kakve imam grudi i guzu.

DUD

Pogledajte još