fbpx

HOROSKOP ZA 9. FEBRUAR: Blizanci - čuvajte se povreda, Vaga dobija ponudu kojoj neće moći da odoli

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Nalazite se u povoljnom periodu, što se poslova tiče, naročito ako se bavite medijima, trgovinom, ili vaš posao zahteva češće odlaske na put. Možete imati sreće na ispitima, posebno ako su u pitanju društvene nauke ili medicina.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Venera, planeta ljubavi ali i novčanih dobitaka, zadovoljstva, dobro je postavljena prema vašem znaku zbog čega ste verovatno zadvoljni razvojem situacije kako na poslu tako i u privatnom životu. Mnogi vam izlaze u susret i trude se da vam daju na znanje koliko ste im značajni, u svim sferama života.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Trebalo bi da se pripazite mogućih povreda posebno ako se bavite poslom u kome vam je potrebna dobra koncentracija i dobra kondicija. Moguće da ste pomalo iscrpljeni dosadašnjim radom i da nemate mnogo energije da se borite za ono što vam u stvari pripada.Nekome je stalo da vam pružu dobru šansu za napredovanje.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Pozicija Meseca ukazuje na mogućnost dobre saradnje sa osobama koje imaju naglašen smisao za umetnost i koje su spremne da sa vama podele sve vaše probleme. Bićete u situaciji da se dogovorite sa nekim o onome što vam je velika želja, moguće da se radi o nekom novom poslu ili radu na velikom projektu.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

U astrološkom polju posla nalazi se Merkur, planeta brzine i vi ste spremni da se maksimalno angažujete na poslu koji će vam omogućiti da se dobro plasirate. Dobićete ponudu od osoba koje vas iskreno vole i cene i veoma vam je značajna podrška od jednog Blizanca i jedne Device. Dobro se slažete sa mladima.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Sledite svoju intuiciju i na pravom ste putu.Bilo bi dobro da se angažujete na poslovima koji će vam doneti veliku satisfakciju i novac. Dobićete poziv od jednog Ovna u vezi sa poslom koji bi mogao da vam omogući dobru poziciju u okviru profesije kojom se bavite. Dobro se slažete sa Jarcem.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Možete ostvariti dobar kontakt sa Ovnom, Blizancima i Škorpijom. Nekome je veoma stalo da vas impresionira i verovatno će vam dati ponudu kojoj nećete moći da odolite. Neko će želeti da vam da na znanje koliko ste mu dragi i moguće da će vam predložiti projekat koji bi mogao vrlo brzo da vam se isplati.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Ne oklevajte ako treba da donesete odluku u vezi sa saradnjom sa strancima. Bićete zadovoljni ako se radi o poslu sa Bikom, Rakom ili Devicom. Nekome je stalo da se sretne sa vama da bi vam predložio zajednički projekat koji biste najverovatnije radili sa strancima.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Nemojte se nervirati ako ne budete mogli da se dogovorite sa jednom Vagom, posebno ako se radi o poslu u kome će vam se naći pri ruci i drugi saradnici rođeni u vazdušnim znacima. Od članova porodice ne možete očekivati pomoć samo ako budete spremni na kompromisno rešenje.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Možete biti prijatno iznenađeni nečijom posetom ili pažnjom. Daćete poslovni predlog jednom Raku, Devici ili Škorpiji. Nemojte oklevati ako treba da se dogovorite sa Strelcem ili Bikom za koje ste sigurni da su vam odani prijatelji i da uvek zastupaju vaše interese. Neki novi poslovi su na vidiku.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Niste sigurni da ćete moći da se dogovorite sa Rakom ili Škorpijom ali nemojte odustajati od svojih planova. Dobićete mogućnost da razgovarate o rešavanju stambenog problema sa jednim Lavom ili nekom Vagom koji su vam se na neki način ipak zamerili. Dobijate poziv od Ovna.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Odličan dan za aktivne Ribe koje se dobro razumeju sa Bikom ili Rakom i koje planiraju da se angažuju na nekom povećem projektu u kome je potrebno da dođe do izražaja vaš smisao za estetiku, opšte obrazovanje. Ne budite nakraj srca zbog komentara jednog Blizanca ili Jarca.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.