fbpx

HOROSKOP ZA 12. FEBRUAR: Device - neko vrši pritisak na vas, Ribama stiže vest o novcu

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Konjukcija Meseca i Urana u astrološkoj kući vaše ličnosti čini vas željnim više pozicije na poslu i imate potrebu da budete cenjeni koliko zaslužujete po vašem mišljenju.Veoma ste jaki na rečima i možete ubediti vašeg pretpostavljenog da prihvati vaš predlog za poboljanje poslovanja.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Ne bi trebalo da odustanete od plana u vezi sa novim projektom iako vam jedan Rak, Vodolija ili Blizanci najverovatnije ne daju mnogo nade da se biti spremni da sa vama sarađuju. Očekujete da će vam se ukazati prilika da razgovarate sa Ribama ili Jarcem o novom poslu.Trebalo bi da razmislite o samostalnom poslu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Ako ste svesni da vaš posao nije naročito isplativ, možete iznenada početi da osećate pritisak i želećete da ga se oslobodite. Uticaj Saturnove pozicije u Strelcu može označiti revolt protiv autoriteta bilo koje vrset, a naročito protiv poslodavca u stranoj firmi. Možete dobiti ideju da započnete vaš sopstveni biznis.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Mars, planeta energičnosti u dobrom aspektu sa Merkurom, planetom logike u Jarcu donosi nove mogućnosti u pogledu proširenja saradnje sa stranim firmama. Veoma ste ambiciozni i nećete oklevati u vezi sa novim projektima. Možete dobiti neku intrigantnu informaciju u vezi sa poslovnim partnerom.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Želeli biste da imate priliku da steknete moć nad drugima naročito nad konkurencijom, ako to postignete, trebalo bi da iskoristite ovu moć da postignete ono što je potrebno vama ali i onima oko vas. Nemojte svoju moć koristiti u sebične svrhe jer vam to neće doneti nikakvu prednost. Neki Lav ili Škorpija će vam pomoći da donesete odluku.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Osećate se dobro u društvu Bika i Vage koji podstiču vaše ambicije ali neki Lav, Strelac ili Blizanac mogu vršiti na vas preveliki pritisak po mnogim pitanjima. Niste spremni da se odreknete komfora ili dosadašnjeg stila života da biste napredovali. Neko planira da sa vama obnovi saradnju.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Trudite se da nađete način kako da ubedite Lava ili Bika da prihvate vaše savete. Oseaćate se spremnim da se maksimalno angažujete na nekom poslu koji vam do skora nije izgledao kao dobro rešenje ali ste sada spremni da se posvetite novim aktivnostima. Jarac računa na vas.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Merkur, planeta komunikacije i biznisa na kraju Jarca i Mars, planeta enegičnosti, jak u vašem znaku, omogućavaju vam da se izrazite na način na koji biste želeli. Možete biti prilično konfuzni po pitanju rešavanja finansijskog problema jer ste prilično neskromni ili nekooperativni.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Merkur u Jarcu odgovara onima koji su rođeni u prvoj dekadi znaka, naročito ako vole da drže predavanja, pisanje ili rad u medijima. Bilo koji posao u vezi sa životinjama, naročito konjima može biti veoma profitabilan. Mnogi Strelci mogu nabaviti kućnog ljubimca ili kupiti nešto što su u poslednje vreme želeli da nabave, moguće nešto što pripada opremi za hobi.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Merkur jak u vašem znaku i jak Mars u astrološkom polju javnosti vam da je izlaz iz problema u ljubaznosti i spremnosti da komunicirate sa kolegama drugačije nego do sada. Spremni ste na ustupke u svakom pogledu jer vam je jasno da od toga zaviti mogućnost realizacije vaših planova.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Osećate potrebu da izrazite svoje stavove u društvu nekog za koga ste uvereni da bi mogao da vas razume i verovatno ćete biti u prilici da se lako adaptirate na neke nove uslove rada čak i ako vam niko ne garanture brze prihode. Mnogima imponuje druženje sa vama.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Preterano energičnim stavom nećete postići mnogo u radu sa Rakom, Strelcem ili nekim ko bi mogao da vam pomogne da svoje planove jednostavno realizujete. Budite spremni da se uključite aktivnije u neki posao od koga inače dosta očekujete. Moguća vest o novcu.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.