fbpx

HOROSKOP ZA 15. FEBRUAR: Ovnovi - neko će vam napraviti problem, Devicu čeka zanimljiv susret

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Ovo je veoma interesantan dan, posebno ako ste spremni na ustupke kada je u pitanju jedna Devica ili možda neki Blizanci. Malo toga vam ne ide u prilog osim stava jedne Ribe u koju nemate mnogo poverenja i uvereni ste da bi mogla da vam napravi dosta problema jer je smatrate neiskrenom.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

U potpunosti ste svesni da nećete dobiti mnogo poštovanja i razumevnja svojim stavom i bolje bi bilo da radite sami ili u okviru nečega što vam daje prostor da pokažete svoju inicijativu. Vodolije ili Blizanci mogu vam biti od praktične koristi kod rešavanja finansijskih problema.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Moguće da ste zaboravili u čemu su vaši pravi talent i neko će vas podsetiti u razgovoru sa mnogo laskanja ali vi to nećete uzeti zdravo za gotovo. Potrebno je da znate šta je to što zaista očekujete od sebe jer Mesec u svom tranzitu preko vašeg znaka donoseći nove ideje o eventualnom poslu sa strancima.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

U večernjim satima tranzitni Mesec u fazi prve četvrti ima jak uticaj na vaš način mišljenja, vaš um i svest. Vaš sistem vrednosti je pod uticajem vaših emocija i shvatate da imate potrebu za angažovanjem u kreativnom radu u kome vaši talenti mogu biti cenjeni.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Tranzitni Mesec preko Bika i Blizanaca može doneti neke nove prilike u pogledu posla i najverovatnije da ćete naći način kako da napravite dogovor sa direktorom u vezi sa određenim pitanjem. Želeli biste da se organizujete tako da imate posao koji će vam doneti satisfakciju i dobre prihode i vi imate ideju kako da to realizujete.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Očekujete poziv od dugogodišnjeg prijatelja ali umesto toga možete sresti dobrog kolegu koji će vam predložiti zajednički posao i vi ćete biti oduševljeni. Niko ne zna tačno šta planirate za budunost kada je u pitanju vaša karijera. Ovo bi mogao biti naporan dan ako imate honorarni ili paralelni posao.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Spremni ste da napravite nove dogovore i kompromise o kojima do skora niste ni razmišljali i trebalo bi da nađete način kako da dobijete novu informaciju koja vam je potrebna. Sve što planirare donosi vam veliko zadovoljstvo i vi ćete verovatno imati prlike da nađete dobrog saradnika.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Prva Mesečeva četvrt u Biku može doneti stabilizaciju vašem poslu ili neke nove šanse o kojima ste mogli samo da maštate. Potrebno je da znate koja vam je pozicija i da imate stalni priliv novca. Malo je njih koji vam mogu garantovati uspeh ali vi ćete naći način da napravite dogovor sa šefom u vezi sa važnim detaljima.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Pokušavate da nađete nov način da zaradite i da vodite svoj život na način na koji vama odgovara ali niste našli način kako da to i sprovedete u delo. Još uvek imate obaveze koje su veliko opterećenje i spremni ste da izdržite mnoge teškoće ako ste motivisani.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Imate sjajne ideje u vezi sa poslom sa nekretninama ili za započinjanje sopstvenog posla. Ima mnogo prepreka na vašem putu do uspeha koji mogu biti rešeni ako ste spremni da prihvatite ssavet od nekog Raka, Bika ili Vage. Mnogi bivši saradnici mogu biti spremni da rad sa vama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Ako ste dama Vodolija vaš idealan posao bi mogao biti marketing ili odnosi sa javnošću i trebalo bi da budete spremni za neke prepreke zbog muške dominacije i odnosa prema đenama, čak iako je neki drugi posao u pitanju Muškarci Vodolije mogu, nasuprot tome imatii dosta zabave na svom poslu danas.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Trebalo bi da smatrate dobrom informaciju onu koju ćete dobiti od nekog Raka ili Bika. Nekome je potreba vaša zaštite i vi ćete biti spremni da je pružite, znajući da će biti uzvraćena. Niko vam ne može garantovati uspeh u poslu koji zahteva timski rad.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.