fbpx

AKO ŽELITE DA I DALJE BUDE LUD ZA VAMA: Nemojte ni slučajno da mu OVO GOVORITE!

Mnoge žene se osećaju nesigurno u sopstvenoj koži, a ne shvataju koliko taj manjak samopouzdanja deluje pogubno po muškarce. Nedostatak samopouzdanja kod žena, ubija želju za seksom jačem polu.

Ako partneru često postavljate pitanja poput “Da li sam debela u ovome?”, “Misliš li da imam velike butine?”, “Jesam li seksi?” - vreme je da prekinete!

Konstantno isticanje sopstvenih mana će ugasiti želju koju vaš partner oseća. A to nikako ne želite da vam se desi.

Stvar je jednostavna -muškarcu ste seksi ako se i sami osećate tako. Nije zdravo da konstantno ističete sopstvene mane pred njim. Ako vam nešto smeta na telu, neka on to ne vidi. Ponašajte se kao da ste najseksipilnija žena na svetu, i tako ćete izgledati i u njegovim očima!

Uostalom, zašto uopšte dovodite u pitanje i ističete svoje nedostatke? Naučite da se obuzdate. Vaš muškarac vas obožava i to neka vam bude dovoljno. Voli sve vaše vrline, jednako kao i mane, u suprotnom, odavno bi pobegao od vas.

Ako želite zdrav seksualni život, morate biti sigurni u sebe i dobro se osećati u sopstvenom telu. Nesigurnost i kvalitetan seksualni život ne idu jedno s drugim.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.