fbpx

PUN MESEC U DEVICI: Zašto nam danas prete haos i strah

Faza punog Meseca u Devici u opoziciji sa Suncem u znaku Riba danas, 22. februara 2016. u19:19 po srednjeevropskom vremenu u veoma je smislenoj vezi sa Neptunom u znaku Riba. Zbog toga može se reći da Sunce i Neptun prave opoziciju sa Mesecom u Devici i time se nagoveštava veća zabrinutost u simbolici onih polja horoskopa gde se opozicija dešava. Da je fokus zabrinutosti u simbolici Device, briga oko zdravlja ili posla, dokazuje i pospešuje retrogradni Jupiter na Severnom čvoru u Devici i još u opoziciji sa Kironom u znaku Riba. Simbolika Riba, zabrinutost, strahovi, prepreke i Device, higijena, zdravlje i posao u toku ovog punog Meseca imaće svoje maksimalno delovanje.

Bobana Vujovića možete pronaći na sledećim adresama:
- astroshop
- astroshop.rs

Imajući u vidu da je osa Devica - Ribe veoma umešana u ovaj pun Mesec, izvesno je da će danas osećaj zabrinutosti mnogima pomoći da racionalno i realno shvate korene svojih strahova u ovom trenutku. Takođe, u zavisnosti od aspekata ovog punog Meseca sa natalnim rasporedom planeta, ova Mesečeva faza može da nas odvede do očaja, jer je Neptun u Ribama umešao svoje prste. Neptun je nezahvalan astrološki začin Suncu i Mesecu jer smo tad podložniji tuđim uticajima, nekim planovima bez mogućnosti realizacije, kao i većoj sklonosti prema alkoholu i raznim stimulativnim sredstvima. Tako da postoji opasnost da ovaj dan bude dan iluzija, nestabilnosti, laži, nesanice i klevetanja.

Svaki put kad Mesec tranzitira Devicom, naše emocionalne potrebe su skromne i sklone predvidljivim stvarima, shvatanju suštine stvari, da deluju upotrebno i korisno, da poprave sve što ne radi savršeno i da se fokusiraju na maksimalnu efikasnost u korišćenju trenutno skromnih resursa. Ovaj pun Mesec u Devici pokazaće da ako se fokusiramo samo na probleme i strahove, videćemo samo sopstvene mane. Zato se treba držati reda, rada i rutinskih pravila, jer svako odbacivanje disciline u ovom danu dovešće do kulminacije nekog akutnog problema i haosa.

Svi ovi detalji punog Meseca u Devici doneće veliki razlog za ličnu zabrinutost ali i za hrabru borbu protiv nje. Samo treba voditi računa da se danas ne upadne u neptunovsku zamku samoobmane, iluzije i prevare, da ne bi dočekali totalno pomračenje Sunca u Ribama 9. marta 2016. u velikoj zabludi i ogromnom razočaranju.

Slobodan Boban Vujović

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.