HOROSKOP ZA 24. FEBRUAR: Blizanac dobija novac, Jarca čekaju krupne promene

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Dobra komunikacija sa Blzancima ili Lavom počiva na vašoj srdačnosti. Pokušajte da se maksimalno prilagodite onima koji su vam odani, čak i ako vam njihove ideje izgledaju prilično luckaste. Mogući dobici u igrama na sreću.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Volite da planirate nove poslove, ali pazite kako ulažete svoj novac, a i tuđ, ako ste u nekoj vrsti partnerskog odnosa. Nemojte se dvoumiti u vezi sa novim mogućnostima koje su pred vama, posebno u domenu umetnosti ili privatnog biznisa.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Osećate se sposobnim da zaradite lako novac preko ulaganja u nekih poslova koji su vaše lično opredeljenje i koje radite sa mnogo strasti. Budite spremni da se prihvatite nekog novog poduhvata koji možda nije u vašem domenu ali koji će vam doneti dosta novca.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Ne odustajte od plana kada je u pitanju posao sa Lavom. Budite spremni na njegove uslove, njegovu narav tolerišite, višestruko će vam se vratiti. Volite da polemišete sa onima koji vam stalno kontriraju. Ovan vam oduzima energiju čim ga ugledate. Bar mu ne dajte ni novac ni obećanja.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Vi ste svoj na svome kad god možete da pokažete svoju plemenitost i svoje emocije. Veoma ste raspoloženi da se družite sa onima koji dele vaš entuzijazam. Mnogi misle da ste pomalo spori, ali vi u stvari ne želite da donsite odluke u afektu, nego bar, kada je posao u pitanju, da o svemu dobro razmislite.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Imate razne vrste ideja kada je posao u pitanju. Bolje nemojte da se suprotstavljate onima koji vas uvek ubede da uradite kako oni žele, a u ostalom i u pravu su. Sa novcem ste prilično široke ruke, spremni ako treba nekom da date na neodređeno. Budite praktičniji u svojim razmišljanjima.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Ne odustajte od svojih životnih ciljeva zato što vam se nešto našlo na putu. Ako se ne osećate dobro, ima mnogo onih koji o vama brinu. Ako mislite da ste dobro i da sve najbolje znate, niste u pravu. Sada je momenat da vas drugi vode kroz život, čak i ako ste u lepim zrelim godinama.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Osećate se superiornim nad jednom Vodolijom ili Ovnom kojima ste u stvari ipak izašli u susret. Dobro se slažete sa onima koji su vam odani, niste pronašli Ameriku ali ste umeli da se u njoj sjajno provedete. Za vas je ostala obećana zemlja. Uživajte do daljnjeg, tu gde ste, i u vezi i na poslu.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Danas ste pomalo ljuti na razvoj događaja na poslu. Trudite se da budete u top formi kada je u pitanju neki nov posao.Verujete da ćete uspeti da se dogovorite sa nekim Rakom ili nekom Vagom oko posla sa strancima. Imate način da nađete rešenje za stanje finansija.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Nemate vremena za gubljenje. Treba da idete u inostranstvo ili da radite sa strancima, a vi kao da treba da radite neki veoma naporan posao. Osećate se spremnim da uradite nešto veliko ali vam je potrebna pomoć jedne Device.Moguća je povoljna vest o novcu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Bilo bi dobro da regulišete sva zaostala plaćanja, posebno prema onima koji su vam naklonjeni, a njih nema mnogo. Zavide vam na onome što imate a vi patite za onim ili onom što nemate. Takav je život, jednom rukom daje, jednom uzima. Danas će vam dati, ako uplatite igre na sreću.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Osećate se prilično pritisnuti obavezama, prema svakome kome ste obećali da ćete mu se naći pri ruci, a u stvari niste sigurni kako da se postavite. Budite spremni da nešto malo i žrtvujete, naročito svog slobodnog vremena. Dopadata vam se ideja o nekom novom poslu.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još