fbpx

BLUDNO I SMELO: 5 najvećih SEKSUALNIH FANTAZIJA zauzetih žena

1. Gubljenje kontrole

Možete to da nazovete efektom Pedeset nijansi sive, ali mnoge žene žele da prepuste svoju kontrolu muškarcu. Štaviše, želele su to da učine mnogo pre nego što je napisana ova popularna knjiga. Ako ste raspoloženi za vezivanje i poveze na očima - ne brinite, nalazite se u milionskom društvu!

2. Seks na neobičnom mestu

Uživanje u spavaćoj sobi je u redu, ali ponekad žene sanjaju o seksu na neobičnim mestima. Visoko na listi poželjnih lokacija je seks u hotelskoj sobi sa pogledom na okean,seks na plaži, seks na kuhinjskom pultu ili senzualno istraživanje partnerovog tela u kadi.

3. Seks sa strancem

I u vezi žene maštaju o seksu sa zgodnim strancem, odnosno o vrućim igrama bez obaveza i pritiska svakodnevice. Podelite svoje želje sa partnerom, pa se prepustite ovom sočnom scenariju - zajedno. Odglumite strance koji se prvi put upoznaju pod okriljem noći, pa iznajmite sobu u nekom jeftinom hotelu i prepustite se uživanju.

4. Igranje uloga

Žene vole uniforme i razvijena tela muškaraca. Bez obzira da li je reč o zgodnom lekaru koji je spreman da vas pregleda, seksi profesoru ili treneru iz teretane, uz nekoliko promena kostima sve ove "frajere" možete da imate u svojoj spavaćoj sobi.

5. Seks na javnom mestu

Jedna američka studija je pokazala da čak 60 odsto žena sanjari o seksu na javnom mestu. I dok će retko koja žena šapnuti svom partneru da želi seks usred punog restorana, većina nema ništa protiv maštanja o seksu na nekom mestu gde u svakom trenutku možete da budete otkriveni.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.