fbpx

AKO VAM SE DOPADA: Naterajte ga da poželi seks odmah!

HRANA
Scene hranjena iz filmova nisu bez razloga tako popularne i pamtljive. Hranite ga poslasticama kao što su grožđe, jagode ili čokolada. Spoj hrane i seksa nikada ne može biti loš.

MASAŽA
Običnu masažu leđa i ramena pretvorite u senzualno iskustvo. Laganu masažu nastavite poljupcima i dodirima. Ubrzo će se masaža pretvoriti u pravu bujicu strasti.

MUZIKA
Muzika je jedan od najboljih načina "podgrevanja" atmosfere. Pustite omiljene ljubavne pesme koje će napraviti nezaboravnu atmosferu. Poželjan je i jedan senzualan ples.

KUPKA
Kupka u kadi uz sveće će vas dovesti u pravo raspoloženje za vođenje ljubavi. Uz ovaj ugođaj poslužite i neko vino.

PORUKA
Kratka SMS poruka tokom dana kojom ćete mu dati do znanja da mislite na njega - sigurno će ga oraspoložiti. To će ga navesti da odvrati misli s posla i da počne da razmišlja o vama.

DORUČAK
Malo ko može da odoli i da se ne oraspoloži kada vidi sveže pripremljen i serviran doručak u krevetu. Pripremite njegovo omiljeno jelo, lepo ga servirajte i gledajte kako se budi s osmehom na licu. Saopštite mu da ste spremni.

FLERT
Iznenadna poseta na poslu je super povod da ga šokirate velikim poljupcem i flertom. Kad odete, jedino o čemu će moći razmišljati ste vi. I to kako će vas strastno grliti kada se vrati kući.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.