DNEVNI HOROSKOP ZA 13.MART: Rak u kofliktu, Ribe na novom početku

OVAN

Posao: Možda ovaj put obnovite saradnju sa osobama sa kojima ste odnedavno imali odlične poslovne poteze. Nemate razloga za brigu oko eventualnih rizika, jer ste na dobrom putu što se poslovne situacije tiče.Imaćete odličnu podršku i na nekoga u tom smislu možete da računate. Bićete doduše u manjim finsnasijskim problemima.

Zdravlje: Solidno ovaj put.

BIK

Posao: U slučaju da procenjujete jednu poslovnu ponudu možete imati solidne finansijske prilive. Na duže staze ćete krčkati određeni program, koji ste sami osmislili ali ništa nećete raditi bez većeg razloga u životu. Ponude koje vam budu stizale su odlične, jer ste i sami dovoljno eksperti da se nećete naći u nedoumici, koju ste imali u prethodnom periodu.

Zdravlje: Pokušajte da se odmorite.

BLIZANCI

Posao: Ambicija koju imate trenutno je vaš putokaz u narednom periodu. Niste još svesni šta vam zvezde donose, ali u svakom slučaju možete da se nadate onom najboljem. Budite uvek dostupni svojim saradnicima, kako bi aktivnosti priveli kraju.

Zdravlje: Povremeno se izolujte. Treba vam mir.

RAK

Posao: Potrebno je da postavite stvari na svoje mesto. Imate odličnu bazu od koje ćete da krenete. Dobar temelj vam pruža više nego što ste očekivali. Ne odustajete od ideje kojom se vodite pa se očekuje i da ćete uspeti u svojoj nameri. Novca će naravno biti, ali za neko vreme.

Zdravlje: Naglašena tenzija.

LAV

Posao: Imate odličan preduzetnički duh, koji vam omogućava mnogo bolju energiju, kada su u pitanju ideje koje ćete izneti. Mislili ste da ste pomalo zaboravljeni, ali promena koja vam se pruža nosi mnogo bolju energiju na polju angažovanja i naravno solidan novčani priliv.

Zdravlje: Posetite spa centar.

DEVICA

Posao: Ako ste pokušali da budete u win poziciji, uspećete samo ako budete imali dobar plan. Ne dopustite određenim ljudima da vas manipulišu sa neproverenim činjenicama koje vam plasiraju kao tačne. Upotrebite sopstvenu intuiciju kako bi uspeli da se izborite za svoju ličnu poziciju.

Zdravlje: Nesanica.

VAGA

Posao: Ukoliko se bavite modom ili modelingom, imaćete uspešnu karijeru. Saradnici su vam od velike pomoći pa se slobodno oslonite na njih. Nećete oskudevati u novcu i to je činjenica na koju ste računali. Bićete uspešni u onome šta trenutno radite.

Zdravlje: Solidno ovaj put.

ŠKORPIJA

Posao: Poslovna situacija vam je kritična ovaj put. Imali ste veće novčane izdatke i niste veći deo, uspeli da povratite. Niste se nadali ovako kolebljivom tržištu. Ono što ste vi plasirali je upravo prezasićeno što se konkretno tiče konzumenata. Bićete podstaknuti novim idejama na koje morate da računate trenutno kao izlaz iz situacije u kojoj se nalazite.

Zdravlje: Problem sa bubrezima i mokraćnim kanalima.

STRELAC

Posao: Energija koju vi posedujete je nešto što ne može da zaobiđe put do uspeha. Nekome se ne dopada vaša ažurnost koju ste stekli u drugoj priči. Budite svesni da ste u pravu i ne morate da se pravdate, kada su lošiji od vas u pitanju.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

JARAC

Posao: Stalo vam je do nečijeg mišljenja i toga su svesni vaši saradnici. Pokušaće da vam pruže nešto više što do sada niste uviđali, kao odličnu ideju koju budete protežirali neko vreme. Bićete na pravom putu svog uspeha. Niste sami i to vam je najbolja solucija koju možete da imate u ovom trenutku.

Zdravlje: Cirkulacija je nešto što vam zadaje muke povremeno.

VODOLIJA

Posao: Možda niste računali na nečiji pozitivan stav, kada je u pitanju finansijski moment, koji možete da očekujete. Ideje su vam se isplatile i nemate nameru da odustanete od onoga što trenutno radite. Promene se neće pokazati kao nešto što ste isčekivali. Nemate nameru da slušate nekoga ko je lošiji od vas.

Zdravlje: Pazite se oštrih ivica.

RIBE

Posao: Ono što ste radili u prethodnom period nećete protežirati još dugo kao kliše kojim ste se vodili. Nije na odmet da se skoncentrišete na nove ideje koje vam nose dosta dobar poslovni poduhvat za neko vreme. Od vas se traži da trenutno počnete bar da razmišljate o novom početku.

Zdravlje: Bešika je nešto što može da vam napravi veći problem.

Izvor: luftika/nadlanu

Pogledajte još