NIJE MU BITAN VIŠE SAMO SEKS: Šest znakova da se zaljubio u vas

1. Ljubi vas češće i duže
Poljupci su za muškarce veoma intiman čin. Jedan od prvih znakova da razmišlja o dugoročnoj vezi sa vama jesu upravo poljupci. Ako vas ljubi češće nego pre, po celom telu i duže nego inače, daje vam do znanja da mu se jako sviđate i da mu je stalo do vas.

2. Posvećen je seksu
Muškarac koji samo želi da uživa u seksu, a ne i u vezi, neće se previše truditi oko predigre. Kada mu je stalo do vas, potrudiće se do najmanjih detalja da budete zadovoljni seksom i da osetite koliko mu je to važno.

3. Želi da čuje vaše najskrivenije maštarije
Kada je muškarac zainteresovan da čuje i ono o čemu maštate, to je signal da razmišlja o vama kao o dugoročnoj partnerki.

4. Trudi se da pronađe vaše erogene zone
Pažljiv i velikodušan ljubavnik ne libi se da istražuje vaše telo i registruje kako reagujete na to. Ovo je znak da se trudi da vam udovolji na svaki način, a ne samo da “obavi posao” i iskoči iz kreveta.

5. Opušten je sa vama
Kada je muškarac u vašem društvu opušten, veseo i ne žuri da ode posle razmene nežnosti, to pokazuje da je zaljubljen ili da je počeo da se zaljubljuje u vas. Još jedan znak da vas voli – ne trudi se da vas impresionira svaki put, već se ponaša prirodno i ne skriva svoje nedostatke.

6. Vodi računa o atmosferi
Svaki intimni susret sa vama pretvara u malu romantičnu predstavu: priprema večeru uz sveće, stavlja novi parfem, predlaže vam da otputujete zajedno... Zaljubljen muškarac vidi vas kao deo svog života, a ne samo kao partnerku u krevetu.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.