fbpx

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. MART: Ovnove očekuje naporan dan na poslu, Device lako ulaze u raspravu

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Naporan dan za one koji moraju da sa nekim pregovaraju i da se dogovaraju oko važnih pitanja. Svojeglavosti ne donosi ništa dobro i bilo bi mudro da popustite pred nekim ko vam je veoma bitan za posao. Ako mislite da ja mudro da ulazite u nove poslove sa jednim Rakom ili Jarcem, biće vam potrebno mnogo strpljenja.

BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Verujete da možete da nađete neki nov izvor prihoda i verovatno ćete biti u prilici da se uklopite u neke nove uslove rada koji će vam možda i više odgovarati nego ono što ste do sada radili. Bilo bi mudro da mislite više na sebe i da se preterano ne opterećujete onim što vam govori poslovni partner, naročito ako vas kritikuje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Mesec u vašem znaku u napetom aspektu sa Saturnom može doneti probleme onima koji nisu u stanju da se dogovore oko bitnih pitanja. Pokušavate da se uklopite u neke nove uslove rada koji će vam verovatno odgovarati ako budete pokazali volju da u nečemu popustite onima koji su stariji od vas. Tvrdoglavost vas neće nikud odvesti.

RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Moguća je neka nepovoljna vest u vezi sa nekim ko je prilično nervozan ili svojeglav i ko nije u stanju da sa vama komunicira na način na koji je to vama potrebno. Verujete da možete da se uklopite u poslove koje vam nameće neko ko je stariji od vas ili partner koji ima verovatno dosta finansijskih problema.

LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Prijatelji vas ubeđuju da ne treba da u nečemu popustite i da dozvolite da vam pomognu, posebno kada se radi o poslu koji bi mogao da vam donese dobre prihode. Imate način da uspete u onome što ste zamislili ako pokažete dovoljno razumevanja prema osobi koja je spremna da vam učini uslugu ali vam takođe postavlja i neke uslove.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Napetost u domu, na poslu i nesuglasice čine vas spremnim da se raspravljate iako niste u pravu. Pokušavate da uspostavite komunikaciju sa Blizancima, Rakom, Strelcem i Jarcem, možda i nekim Lavom na način na koji to vama odgovara, ne obazirući se mnogo na to šta drugi misle. Imate mogućnost da se sretnete sa jednim Strelcem.

VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Pokušavate da napravite balans u svom životu između onih koji su vam bitni i onih koji vam nisu važni. Ako dopustite sebi da budete sentimentalni, mnogi će vas iskoristiti na način na koji to vama nikako ne odgovara. Ne verujete da je moguće da ubedite jednog Lava ili Blizance da u nečemu popuste, naročito ako se radi o članovima porodice.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Trudite se da ubedite Raka ili Blizance u nešto što je vama bitno a pomoć možete dobiti od Riba ili Bika. Sa Jarcem i Ovnom imate pravite razne planove i niste u stanju da postignete dogovor jer previše namećete svoje uslove koji nikome ne odgovaraju. Imate način da uspostavite harmoniju u svom okruženju samo ako to hoćete.

STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što vam govori poslovni partner u koga nemate mnogo poverenja i sa kim niste u stanju da trenutno nađete zajednički jezik. Verujete da ste na pravom putu da se dogovorite sa nekim Ovnom koji u svemu podržava vaše ambicije. Bilo bi mudro da popustite pred zahtevima Riba.

JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Trudite se da nađete izlaz is situacije koja vas prilično nervno opterećuje iako ste dali sve od sebe da uspostavite harmoničnu atmosferu u svom okruženju. Oni koji su vam bliski ne pokazuju mnogo razumevanja za vas, naprotiv, trude se da vam na svaki način otežaju donošenje važnih odluka, naročito kada je u pitanju vaš društveni status.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Pokušavate da nađete najbolji način kako da iskoristite šanse u vezi sa poslom koji želite da započnete sa strancima. Trudite se da budete u dobrim odnosima sa jednim Bikom na poslu, posebno ako ima ideje u vezi sa novim projektom. Blzanci, Strelac i Ovan su vam trenutno najinteresantniji kao poslovni partneri.

RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Verujete u mogućnost ostvarenja vaših planova, posebno kada je u pitanju veza sa nekim ko vam je veoma privržen. Trudite se da uspostavite ravnotežu između svojih želja i mogućnosti ne dopuštate da vas bilo ko preterano opterećuje svojim brigama. Nemate način da lako rešite porodični problem ili problem sa nekretninama.

Izvor: conopljanews.net
Foto: arhiva Nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.