fbpx

SAMO MISLIŠ NA... Evo zašto muškarci ne mogu da izbace SEKS iz glave

Istraživanje otkriva da žene vrednuju ljubav i pažnju više nego bilo šta drugo, dok muškarci žude više za fizičkim činom.

Ali čekajte, muškarci su takođe sposobni da vole, ali njima je potrebno vreme da to razviju. Zašto je to tako?

Pa, muškarci i žene se razlikuju u nekim aspektima. Umesto međusobnog nerazumevanja, ako muškarci i žene pokušavaju da razmotre korene i porekla ljudske evolucije, oni će moći da uživaju u svojim životima bolje.

Zašto muškarci žele seks

Postoji jedan hormon koji je odgovoran za želju u krevetu. Hormo se zove testosteron. Dok ga muškarci imaju više, žene ga imaju skoro 19,9 puta manje od muškaraca!

Žene mogu da žive bez seksa

Istraživanja pokazuju da se muškarci osećaju uskraćeno ukoliko ne dobiju dovoljno "da" za 20 uzastopnih dana, dok žene mogu da žive bez seksa i godinu dana.

Zašto muškarci žele više partnerki

Zakon i finansijski resursi ne dozvoljavaju poligamiju, ali mnogi ljudi imaju urođenu želju da šire svoje seme daleko i široko.

Količina je važna muškarcima

Dok je pitanja kvaliteta normalno za žene, muškarci uglavnom razmišljaju samo o tome koliko puta mogu da dobiju "da", dok žene razmišljaju više o tome koliko one mogu da uživaju u svakom doživljaju.

Muškarci razvijaju osećanja nakon tog iskustva

Da, neki muškarci se zaljube nakon fizičke intimnosti, dok žene prvo moraju istinski da se zaljube i tek onda, omoguće muškarcu da ih dodiruje.

Iako svi gore navedeni razlozi ne mogu biti primenljivi na sve muškarce i žene, oni su pravi za većinu muškaraca i žena.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.