DNEVNI HOROSKOP ZA 22. MART: Blizanci danas veoma emotivni, Škorpije očekuje proširenje poslovnih mogućnosti

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Vaš brzi duh vam pomaže da brzo mislite. Zdrav razum vam pomaže da se adaptirate na situaciju koja može biti veoma obećavajuĆa ali imate potrebu da donesete brzo odluku. Venera vladalac vašeg segmenta posla je u nestabilnom aspektu, u opoziciji sa Mesecom i Jupiterom, može vam doneti nove ideje ili porive koje ne možete da kontrolišete.

BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Mesec u opoziciji sa Venerom i Neptunom čini vas nestabilnim kad je vaš posao u pitanju ili veoma inventivnim, donoseći potrebu da promenite nešto u vašoj karijeri ili u vašim dnevnim obavezama. Pošto je Mesec u trigonu sa Plutonom, možete biti u harmoniji sa svojim emocijama ali i racionalnim delom prirode. Veoma ste odgovorni.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Veoma ste emotivni i prepuni razumevanja prema saradnicima i prema onima kojima je potrebna vaša pomoć i vaša podrška. Dan je odličan za sanjare i one koji imaju potrebu da kontaktiraju sa javnošću ali o svojim ličnim stvarima ne pričate. U stvakom slučaju neka Vodolija će uspeti da vam da motivaciju da nastavite sa realizacijom vaših planova.

RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Posedujete izuzetan umetnički talenat i trebalo bi da nastavite sa karijerom u tom pravcu. Druga opcija je propaganda ili marketing, posao sa javnošću. Pokušavate da kontrolišete situaciju sa kojom ste suočeni ali mrzite protokol i svaku vrstu konvencija. Smatraju vas za vrlo ozbiljnu osobu.

LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Sa Merkurom u Ovnu imate mnogo ideja kada je u pitanju posao sa Blizancima ili Devicom. Tranzit Meseca i Jupitera preko segmenta posla i novca donosi mogućnost proširenja posla i dobru saradnju sa kolegama iz inostranstva. Ako nemate posla, možete očekivati povoljne vesti.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Merkur, vladalac vaše astrološke kuće ličnosti, u konjukciji sa Suncem može doneti neočekivani novac i možete se nadati nekom prijatnom pozicu od osobe koja vas izuzetno cen. Ovo je povoljan dan za one koji prave poslove sa strancima i koji nameravaju da putuju na duže u neku daleku, prekookeansku zemlju.

VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Trudite se da budete u dobroj formi jer možda niste baš u najboljem raspoloženju a razlog za to je ponašanje osobe rođene u znaku Riba ili nekog Strelca koji vam je nešto obećao a nije ispunio. Ako očekujete da vam se jave Rak ili Bik, imajte strpljenja, na pravom ste putu da ih nagovorite na ono što želite.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Želite da znate na čemu ste i verovatno ćete biti u prilici da se dogovorite sa nekim ko vam je interesantan kao potencijalni saradnik a tiče se posla koji bi mogao da donese nove saradnike ili mogućnost proširenja poslova. Moguće da će vam se javiti dugogodišnji prijatelj sa idejom o obnovi saradnje.

STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Mesec i Jupiter u Devici su do te mere zahtevni da ne možete da da odolite nekim novim idejama koje ćete verovatno dobiti od osoba sa kojima ste u dobrim odnosima a možda niste ni planirali da sa njima radite. Ovo je jedan od onih dana kada ponude stižu jedna za drugom.

JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Verujete u dobre namere osoba sa kojima radie, posebno ako se radi o medijima ili o osobama sa kojima imate dobru saradnju a pripadaju strancima. Dobro bi bilo da budete mnogo ambiciozniji jer su vam trenutne šanse u vezi sa napredovanjem na poslu izuzetno dobre.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Mesec i Jupiter u Devici mogu doneti dobre mogućnosti kada je partnerski odnos u pitanju samo ako imate veliko poverenje u one sa kojima radite ili ako su vaši poslovni partneri dobrog finansijskog stanja. Ne bi trebalo da se previše opterećujete nekim dugovanjima, regulisaćete to.

RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Osoba koja vam je obećala podršku i moguće finansijsku pomoć neće vas izneveriti. Verujete da od vaših saradnika mnogo toga zavisi. Trudite se da budete spremni na sve što bi se moglo dogoditi na vašem poslu od neočekivanih promena na gore do neke vrste unapređenja.

Izvor: conopljanews.com
Foto: arhiva Nadlanu

Pogledajte još