STIGLA MARTA: Bend „Hypnotized“ predstavio novi singl

Beogradski rokenrol bend „Hypnotized“ predstavio je spot za pesmu “Marta”, drugi singl sa novog albuma koji će biti objavljen tokom ove godine. Spot koji ruši sve produkcijske klišee našeg regiona i donosi pravi rokenrol zvuk premijerno je prikazan u sinoć u prepunoj galeriji Štab.

Sastav „Hypnotized” privukao je veliku pažnju rok obradama kafanskih klasika. Značajan uspeh postigli su donevši svetske standarde iz audio i video produkcije na domaće prostore.

Spot za pesmu “Marta” potpisuju kontroverzni američki režiser Mark Nava i poznati švedski editor Robin Siwe koji je između ostalog sarađivao sa Madonom i sa svetski proslavljenom grupom “Prodigy”, a trenutno radi na motazi novog spota grupi “Daft punk”.

Studijskom albumu koji najavljuju singlovi “Kreten” i ”Marta” prethodila su dva albuma “Big Natural” iz 2010. i ”Nema nazad” iz 2013. godine.

O uspehu sastava “Hypnotized” govori i činjenica da su nastupali na najvažnijim regionalnim muzičkim festivalima kao što su “Exit”, ”Arsenal Fest”, ”Beer Fest”, „Guča“, ”Pivo Fest”, ”Lake Fest” i brojnim drugim. Sastav je osnovan 2009. godine u Beogradu i čine ga šestorica muzičara: dva vokala, dve gitare, bas i bubanj.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.