Mesto za sva vremena: City spot

0

To je ona tačka grada koja spaja: jutro i veče, poslovne ljude i studente, uživanje i posao.

Kafe-poslastičarnica “City spot” nalazi se u Bulevaru Kralja Aleksandra preko puta Elektrotehničkog i Građevinskog fakulteta, pa već, verujemo, nagađate ko to ovde najčešće pije kafu. I to ne bilo kakvu kafu, već onu koja je toliko ukusna da ćete vrlo brzo dobiti etiketu “stalni gost” čak iako su studentski dani, davno iza vas.

Pogledaj fotografije City Spota

Kada se desi da vas uvrste u spisak onih kojima već vrlo dobro poznaju navike ne brinite da ćete možda poželiti nešto drugačije, jer je spektar ukusa koji oni nude više nego bogat i maštovit. Ako vam se čini da vam je ovih dana život malo gorak zasladite ga nekim desertom iz njihove ponude:voćni kup ili neki teški, visokokalorični kolač, na vama je da izaberete. Mi znamo, dopašće vam se.

Imamo predlog za vaše savršeno veče: Dođite sa osobom koju želite da šarmirate u “City spot” i iskusno naručite koktel koji nosi naziv kuće. Šapnućemo vam samo da je jedan od sastojaka – orah (znate već šta to znači)… a onda ćete se verujemo vratiti nasmejani i srećni na koktel ” After Sex” .

Lokal je urađen na tri nivoa. Gornji deo je namenjen onima koji vole da kroz velika stakla posmatraju ritam grada. Taj deo je takođe namenjen pušačima. Dva nivoa ispod su namenjena onima koji žele malo privatnosti: bilo da žele da održe neki neformalan poslovni sastanak ili formalan ljubavni sastanak. Vesele, optimistične boje enterijera utiće da vam se osmeh vrati na lice.

Ako želite da u City spotu proslavite neki od važnih trenutaka u vašem životu, samo recite šta želite i oni će to uraditi za vas!

/

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.