Restoran Eterno: Neke stvari su večne!

Toskana je nekada bila centar renesanse Italije. Čarobna i opojna, oni ni danas nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Deo njenog razoružavajućeg duha sada se nalazi u jednom kutku našeg grada. Restoran "Eterno" postoji tek nekoliko meseci, ali već je postao značajna tačka na svim gastronomskim mapama. Evo zašto!

Pogledaj: FOTOGRAFIJE RESTORAN ETERNO


Kada želite da imate tretman "kao kralj" dođite ovde. Sa parkinga koji je namenjen samo gostima restorana, njihovo ljubazno osoblje će vas liftom sprovesti direktno u restoran. Oni će odmereno i nenametljlivo učiniti da se u svakom društvu osetite prijatno i ugodno. Ako vam je zaista važno da nekoga "oborite s nogu" oni imaju ideju kako to da uradite! Predlažu vam da iz bogate ponude jela poručite stek Florentina: od načina na koji ga služe do ukusa je pravi pogodak! Ako ste ipak za neka malo "lakša" jela naručite neku od "home made" pasti, popularnu toskansku zakusku, tartar od lososa avokada i paradjza preliven sosom od majčine dušice i đumbira...

(old_image)

Ljubitelj ste morskih plodova? Predlažemo da ovo gastronomsko putovanje započnete eterno supom za dvoje. Njen puni ukus će učiniti svako sledeće jelo dobrim izborom. Sve vrste školji i sveža riba samo su deo njihove svakodnevne ponude.

Enterijer je luksuzan i uređen sa puno ukusa. Muzika se pušta na gramofonu što celoj priči daje posebnu notu. Ako imate neki važan poslovni sastanak nude vam "mušku sobu" koja ima sve što vam treba za manje formalan poslovni sastanak. Uz njihovu vrhunsku hranu, odabrana vina ugovor će biti potpisan garantovano.

(old_image)

Dame nisu ni vas zaboravili! Intimna, romantična soba idealna je za proslavu rođendana sa prijateljicama, i pri tom vas bаš niko neće ometati. Poručite neko vince iz njihove odabrane vinske karte i uživajte!

Kada jednom dođete u restoran Eterno shvatiće da je ime Večan pravo, jer će vam uvek ostati u srcu provod koji su vam priuštili.

(old_image)

Pogledajte još